Zobacz wyniki ankiety: Jaki będzie wynik meczu Polska - Niemcy ?

Głosujących
114. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 154

Wątek: Polska-Niemcy typujemy wynik.

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Hehe najbardziej i tak mi sie podobał komentarz na wejście.. ostatnia bramke strzelilismy im ponad ćwierć wieku.. Boniek

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madallenka
    Niestety, to dość typowe dla naszej reprezentacji.. jak mają nóż na gardle wtedy dają z siebie wszsytko.. Piękny mecz dziś rozegrali i to się chwali, szkoda tylko, że nie od początku tak walczyliśmy..
    Magdallenko to niestety jest takie polskie zachowanie.. Z bólem stwierdzam że sam tak mam, a właściwie miałem na studiach.. 2tygodnie do egzaminu i nic uczyć sie zaczynałem na dzień przed jak już ostrze było na gardle.. No cóż POLAKIEM jestem

Wracając do Mundialu:
    Jutro o 15 Kostaryka musi pokonać Ekwador. Potem Ekwador musi przegrać z Niemcami. My musimy wygrać z Kostaryką strzelając jedną bramkę więcej niż Ekwador strzelił w turnieju. Jeszcze jest szansa na wyjście z grupy. Jeśli wyjdziemy z grupy na drugim miejscu to trafimy na pierwszy team z grupy B - Anglia prawdopodobnie...

Trzymajmy kciuki za te poromile szansy
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Jak patrzę na poziom polskiej piłki nożnej, to mam ochotę "zaaplikować" Listkiewiczowi dwa środki :
    Piąchopiryne i podwójny butapirazol.

Bywalec
    Miasto
    Ełk

Domyślnie

Najmniejszy wymiar kary.

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    Magdallenko to niestety jest takie polskie zachowanie.. Z bólem stwierdzam że sam tak mam, a właściwie miałem na studiach.. 2tygodnie do egzaminu i nic uczyć sie zaczynałem na dzień przed jak już ostrze było na gardle.. No cóż POLAKIEM jestem

Wracając do Mundialu:
    Jutro o 15 Kostaryka musi pokonać Ekwador. Potem Ekwador musi przegrać z Niemcami. My musimy wygrać z Kostaryką strzelając jedną bramkę więcej niż Ekwador strzelił w turnieju. Jeszcze jest szansa na wyjście z grupy. Jeśli wyjdziemy z grupy na drugim miejscu to trafimy na pierwszy team z grupy B - Anglia prawdopodobnie...

Trzymajmy kciuki za te poromile szansy
    Te, matematyk! Liczyc wszyscy umiemy

Krzynówek był do wymiany najpóźniej po 30 min., zmiany fatalne. Tak to jest, jak sie gra dwa mecze na wynik kiblowy.

Klose i Podolski - najlepsi nasi w meczu (cóż wiecej zrobic mogli?)

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez A610
    Te, matematyk!
    Na "Te" to tramwaj staje!!

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

mam nadzieje, ze ta reprezentacja przerypie z kretesem z Kostaryka. co wbrew pozorom nie jest takie niemozliwe, bo oni wcale nie sa zla druzyna.

moze wtedy ktos sie zastanowi, dlaczego 40-milionowy narod, gdzie niemal kazdy osobnik plci meskiej w wieku od lat 3 kopie lub kiedys kopal pilke, nie potrafi nic w tej dziedzinie pokazac a jego wystepy na imprezach zasluguja co najwyzej na okreslenie "zenujace".

bo jak nie daj BIOS-ie wygraja z Kostaryka, to usmiechniety pan Listkiewicz oznajmi, ze byly pozytywne strony mundialu, a prawie-jak-trener zostanie na stolku...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez A610
    Klose i Podolski - najlepsi nasi w meczu (cóż wiecej zrobic mogli?)
    Dobre Ale rzeczywiście grali dobrze Naprawde niewiele zabrakło. ale zgadzam się z Frankiem - ofensywa do ****. No ale cóż tak to jest jak się najbardziej bramkostrzelnego napastnika nie bierze na mistrzostwa. Ale dziękuje polskiej reprezentacji, pomimo przegranej nie zawiedli mnie w tym meczu. No cóż na koniec: FORZA COSTARICA !!! :eek: COSTARICA GOLA :eek:
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    No cóż na koniec: FORZA COSTARICA !!! :eek: COSTARICA GOLA :eek:
    nie no... to chyba "Adelante Costa Rica!". tam zdaje sie Hiszpanski jest urzedowy
    www albo tez flickr

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No i stalo sie, przegralismy, a tak malo brakowalo! 2 minuty! Ale przynajmniej chlopaki walczyli jak lwy! Naleza im sie podziekowania za dobry mecz!

Jutro trzeba trzymac kciuki za Kostaryke, musi wygrac np 2:0, potem Niemcy rozjezdzaja Ekwador 2:0 i my wygrywamy z Kostaryka przynajmniej 2:0 i jestesmy w 2 rundzie

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ale tak serio...

zdejmijcie na chwile patriotyczne klapki z oczu i pomyslcie... czy naprawde uwazacie, ze Niemcy nie zaslugiwali na wygrana w tym meczu? a Polska zapracowala na przejscie do drugiej rundy?

po mojemu, to nie. krzywdzace dla fanow sportu by bylo, gdyby ta zbieranina cieniasow przeszla dalej... sorry winnetou...
    www albo tez flickr

Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów