Hehe najbardziej i tak mi sie podobał komentarz na wejście.. ostatnia bramke strzelilismy im ponad ćwierć wieku.. Boniek![]()
Wygra Polska.
Będzie remis.
Wygrają Niemcy.
Hehe najbardziej i tak mi sie podobał komentarz na wejście.. ostatnia bramke strzelilismy im ponad ćwierć wieku.. Boniek![]()
Magdallenko to niestety jest takie polskie zachowanie.. Z bólem stwierdzam że sam tak mam, a właściwie miałem na studiach.. 2tygodnie do egzaminu i nic uczyć sie zaczynałem na dzień przed jak już ostrze było na gardle.. No cóż POLAKIEM jestemZamieszczone przez madallenka
Wracając do Mundialu:
Jutro o 15 Kostaryka musi pokonać Ekwador. Potem Ekwador musi przegrać z Niemcami. My musimy wygrać z Kostaryką strzelając jedną bramkę więcej niż Ekwador strzelił w turnieju. Jeszcze jest szansa na wyjście z grupy. Jeśli wyjdziemy z grupy na drugim miejscu to trafimy na pierwszy team z grupy B - Anglia prawdopodobnie...
Trzymajmy kciuki za te poromile szansy![]()
Jak patrzę na poziom polskiej piłki nożnej, to mam ochotę "zaaplikować" Listkiewiczowi dwa środki :
Piąchopiryne i podwójny butapirazol.![]()
Najmniejszy wymiar kary.
Te, matematyk! Liczyc wszyscy umiemyZamieszczone przez Routlaw
Krzynówek był do wymiany najpóźniej po 30 min., zmiany fatalne. Tak to jest, jak sie gra dwa mecze na wynik kiblowy.
Klose i Podolski - najlepsi nasi w meczu (cóż wiecej zrobic mogli?)
Na "Te" to tramwaj staje!!Zamieszczone przez A610
![]()
mam nadzieje, ze ta reprezentacja przerypie z kretesem z Kostaryka. co wbrew pozorom nie jest takie niemozliwe, bo oni wcale nie sa zla druzyna.
moze wtedy ktos sie zastanowi, dlaczego 40-milionowy narod, gdzie niemal kazdy osobnik plci meskiej w wieku od lat 3 kopie lub kiedys kopal pilke, nie potrafi nic w tej dziedzinie pokazac a jego wystepy na imprezach zasluguja co najwyzej na okreslenie "zenujace".
bo jak nie daj BIOS-ie wygraja z Kostaryka, to usmiechniety pan Listkiewicz oznajmi, ze byly pozytywne strony mundialu, a prawie-jak-trener zostanie na stolku...
Zamieszczone przez A610
Dobre
Ale rzeczywiście grali dobrze
Naprawde niewiele zabrakło. ale zgadzam się z Frankiem - ofensywa do ****. No ale cóż tak to jest jak się najbardziej bramkostrzelnego napastnika nie bierze na mistrzostwa. Ale dziękuje polskiej reprezentacji, pomimo przegranej nie zawiedli mnie w tym meczu. No cóż na koniec: FORZA COSTARICA !!! :eek: COSTARICA GOLA :eek:
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No i stalo sie, przegralismy, a tak malo brakowalo! 2 minuty! Ale przynajmniej chlopaki walczyli jak lwy! Naleza im sie podziekowania za dobry mecz!
Jutro trzeba trzymac kciuki za Kostaryke, musi wygrac np 2:0, potem Niemcy rozjezdzaja Ekwador 2:0 i my wygrywamy z Kostaryka przynajmniej 2:0 i jestesmy w 2 rundzie![]()
ale tak serio...
zdejmijcie na chwile patriotyczne klapki z oczu i pomyslcie... czy naprawde uwazacie, ze Niemcy nie zaslugiwali na wygrana w tym meczu? a Polska zapracowala na przejscie do drugiej rundy?
po mojemu, to nie. krzywdzace dla fanow sportu by bylo, gdyby ta zbieranina cieniasow przeszla dalej... sorry winnetou...