Myślę, że mało kto to rozkminiał w jakiś szczególny sposób i ciężko będzie znaleźć sensowną odpowiedź.
Nie przypominam sobie również podobnego tematu tutaj na forum.
Myślę, że mało kto to rozkminiał w jakiś szczególny sposób i ciężko będzie znaleźć sensowną odpowiedź.
Nie przypominam sobie również podobnego tematu tutaj na forum.
Nie posiadanie przez korpus korekty winietowania (czy dystorsji - m4/3) dla obiektywu X, choćby wydanego później od zatwierdzenia wer. oprogramowania - i dodanie tego w aktualizacji, jest informacją ważną dla użytkownika, pozytywną marketingowo itd
No, ale skłonić korporację do sensownego komunikowania się z rynkiem to ... prościej im klepać emocjonalny marketingowy bełkot przez copywriterow za $2 (4zł w PL)
PS. dodam, że na senwonej polityce komunikacyjnej w/s aktualizacji firmware (czy fabrycznego oprogramowanie pecetowskiego) można zbudować naprawdę pozytywne postrzeganie marki. Kupilem radio (krótkofalarskie), okazało z drobnym problemem w sterowaniu. Po pewnym czasie z PRECYZYJNEGO opisu zmian dowiedziałem się, że to jest poprawione. Jak będę kupował następne, w pierwszej kolejności przejrzę ofertę tej firmy. Rzecz ciekawe: firma nie z pierwszej japońskiej trójki, druga linia azjatycka.
Ostatnio edytowane przez cosinus ; 30-06-2022 o 09:42
Ex Nikon, w tym analog.
70D (zestaw APSC do srzedania, korpus 50tys zdjeć) , 10-18, 40/2.8, EFS24/2.8, 55-250 mkII, 18-55/4-5.6, S30/1.4A, T100/2.8.
Mobilnie Olympus EM5 / Lumix z zestawem