Mnie wielorabaty/caschbaki i canbaki przerosły w promocji sklepu Cyfrowe. Dodałem do koszyka 16, 35 i 50 1.8 Kupując pojedyńczo obiektywy w promocji można wpisać kody Canback i kwota zakupu zostaje obniżona o określoną wartość i wtedy chyba można skorzystać jeszcze z caschbaku Canona. Kupując 2 lub 3 obiektywy można wpisać już tylko 1 kod canback ale podobno można skorzystać już z wielorabatów, czyli 30/20/10% na zakupione obiektywy. Nie dostajemy informacji o upuście z wielorabatu przy zakupie. Dowiedziałem się, że wielorabat jest zwracany po zakupie na konto przy zapłacie z góry. Zapytałem sklep czy kupując jeden obiektyw i wpisując kod canback kupuje go taniej o cashback Canona i płace niższą cenę już bez możliwości skorzystania z caschbaku Canona ? Dostałem odpowiedź: promocja dotyczy tylko wybranych obiektywów, niektóre mają cashback ale nie mają kodu CANBACK, więc wtedy wymagane jest zarejestrowanie produktu. Obiektywy z koszyka mają kod canback i są w promocji caschback. Nie ogarniam tegoJeszcze chwila i sprzedam to co mam i kupię Fuji
![]()