Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Nowa promocja, od dziś

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Nowa promocja, od dziś

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Dodałem na próbę 3 obiektywy i coś mi te wielorabaty nie działają
    nie wiem, jak z wielorabatami, ale ceny robia sie przyjemne po wpisaniu własciwego kodu (przez zwrotem od canona) tu przykład
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Screenshot 2022-06-14 at 06-28-15 Twój koszyk - zamawiane produkty - Sklep internetowy Cyfrowe.jpg
Wyświetleń:	17
Rozmiar:	195,0 KB
ID:	8238

zakupy w internecie, nie są takie trudne ;-)
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    nie wiem, jak z wielorabatami, ale ceny robia sie przyjemne po wpisaniu własciwego kodu (przez zwrotem od canona) tu przykład
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Screenshot 2022-06-14 at 06-28-15 Twój koszyk - zamawiane produkty - Sklep internetowy Cyfrowe.jpg
Wyświetleń:	17
Rozmiar:	195,0 KB
ID:	8238

zakupy w internecie, nie są takie trudne ;-)
    Tak, ale dodając drugi obiektyw już rabatu nie dopiszesz

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Tak, ale dodając drugi obiektyw już rabatu nie dopiszesz
    nawet jeśli jest jak mówisz, to jaki problem zrobić drugie i potem trzecie zamówienie? maja dostawę gratis, wg mnie wysiłek wart zaoszczędzonej kaski
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    nawet jeśli jest jak mówisz, to jaki problem zrobić drugie i potem trzecie zamówienie? maja dostawę gratis, wg mnie wysiłek wart zaoszczędzonej kaski
    Chodziło mi o promocję wielo rabatów a ta jest tylko przy zamówieniu 2 i 3 obiektywów

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Chodziło mi o promocję wielo rabatów a ta jest tylko przy zamówieniu 2 i 3 obiektywów
    Tego chyba żaden sklep nie ma wdrożonego w sposób automatyczny, gdy chciałem skorzystać z wielorabatow u jednego z autoryzowanych sprzedawców polecono mi kontakt telefoniczny albo mailowy z działem sprzedaży który to (chyba ręcznie) obliczy i skoryguje kwotę do zapłaty za zamówienie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez robcio Zobacz posta
    Tego chyba żaden sklep nie ma wdrożonego w sposób automatyczny, gdy chciałem skorzystać z wielorabatow u jednego z autoryzowanych sprzedawców polecono mi kontakt telefoniczny albo mailowy z działem sprzedaży który to (chyba ręcznie) obliczy i skoryguje kwotę do zapłaty za zamówienie.
    Mnie wielorabaty/caschbaki i canbaki przerosły w promocji sklepu Cyfrowe. Dodałem do koszyka 16, 35 i 50 1.8 Kupując pojedyńczo obiektywy w promocji można wpisać kody Canback i kwota zakupu zostaje obniżona o określoną wartość i wtedy chyba można skorzystać jeszcze z caschbaku Canona. Kupując 2 lub 3 obiektywy można wpisać już tylko 1 kod canback ale podobno można skorzystać już z wielorabatów, czyli 30/20/10% na zakupione obiektywy. Nie dostajemy informacji o upuście z wielorabatu przy zakupie. Dowiedziałem się, że wielorabat jest zwracany po zakupie na konto przy zapłacie z góry. Zapytałem sklep czy kupując jeden obiektyw i wpisując kod canback kupuje go taniej o cashback Canona i płace niższą cenę już bez możliwości skorzystania z caschbaku Canona ? Dostałem odpowiedź: promocja dotyczy tylko wybranych obiektywów, niektóre mają cashback ale nie mają kodu CANBACK, więc wtedy wymagane jest zarejestrowanie produktu. Obiektywy z koszyka mają kod canback i są w promocji caschback. Nie ogarniam tego Jeszcze chwila i sprzedam to co mam i kupię Fuji

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Mnie wielorabaty/caschbaki i canbaki przerosły w promocji sklepu Cyfrowe. Dodałem do koszyka 16, 35 i 50 1.8 Kupując pojedyńczo obiektywy w promocji można wpisać kody Canback i kwota zakupu zostaje obniżona o określoną wartość i wtedy chyba można skorzystać jeszcze z caschbaku Canona. Kupując 2 lub 3 obiektywy można wpisać już tylko 1 kod canback ale podobno można skorzystać już z wielorabatów, czyli 30/20/10% na zakupione obiektywy. Nie dostajemy informacji o upuście z wielorabatu przy zakupie. Dowiedziałem się, że wielorabat jest zwracany po zakupie na konto przy zapłacie z góry. Zapytałem sklep czy kupując jeden obiektyw i wpisując kod canback kupuje go taniej o cashback Canona i płace niższą cenę już bez możliwości skorzystania z caschbaku Canona ? Dostałem odpowiedź: promocja dotyczy tylko wybranych obiektywów, niektóre mają cashback ale nie mają kodu CANBACK, więc wtedy wymagane jest zarejestrowanie produktu. Obiektywy z koszyka mają kod canback i są w promocji caschback. Nie ogarniam tego Jeszcze chwila i sprzedam to co mam i kupię Fuji
    Myślę, że wielorabaty działają tak:
    Jeżeli kupisz 1 towar to masz 10% zniżki
    Jeżeli kupisz dwa to masz 20% tylko na drugi
    Jeżeli kupisz trzy to masz 30% tylko na trzeci.
    Opłaca się więc kupić wszystko osobno bo masz 10% na każdy. Wpiszesz kody i dostaniesz do każdego CANBACK a potem odbierzesz sobie cashback od Canona.

PS
    Poważna obniżka cen Canona jako motywator do zmiany systemu - ciekawe...
    Ostatnio edytowane przez marfot ; 15-06-2022 o 21:45
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uprawnienia umieszczania postów