Pokaż wyniki od 2 421 do 2 430 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez Mamrot Zobacz posta
    A ja dodam poraz kolejny.
    Amator w moim rozumieniu to osoba wykonująca coś dla własnej przyjemności, niezawodowo.
    Bycie amatorem nie wyklucza bycia profesjonalistą.
    Ty Janie w moim rozumieniu nie jesteś fotoamatorem, ponieważ dla Ciebie fotografia to tylko rejestrator miejsc, utrwalacz pamięci.
    Dla większości z nas to źródło czerpania przyjemności z tworzenia czegoś, w tym przypadku obrazów.
    Dostrzeganie i kontemplacja formy, faktury, kompozycji, koloru, podteksów, kontekstów i ukazywanie rzeczy, których przeciętny "Kowalski" nie dostrzega.
    Przepraszam, ale zaczynasz dyskutować sam ze sobą.
    Na jakiej podstawie twierdzisz że nie sprawia mi to przyjemności.
    Uważasz że przez te kilkadziesiąt lat targam na plecach aparaty, obiektywy i statyw z obowiazku albo na jakieś polecenie/rozkaz ?

Owszem, nie ma na na moich zdjęciach wizji artystycznych, czegoś co wymyśliłem, zaaranżowałem i utrwaliłem, na moich zdjęciach/wydrukach jest tylko to co tam/wtedy było i "co widziały moje oczy" bliżej lub trochę dalej od tego jak widziały i to co chciałem/zaplanowałem by utrwalić lub tam/wtedy emocje spowodowały że utrwaliłem

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 07-06-2023 o 08:23
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów