Pokaż wyniki od 2 151 do 2 160 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Jak widać na załączonym obrazku pokolenie urodzone ze smartfonem w rączkąch podrosło już na tyle, że smartfona używa zarówno do wbijania gwoździ w ścianę, jak i w łazience do podcierania (stad te selfie paragonów w kiblu w poprzednich postach)
    Nie onanizuj się tak często (oczywiście słoikiem i nie mam na myśli 1man1jar ale jasny obiektyw pod FF ;-) jak na sprzętowego onanistę przystało) to nie będziesz tracił wzroku. Gdzie ty widzisz jakiś paragon? Białe myszki też widzisz?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Powiedz to Jan Pawlak, że jest kiepskie, to skończy rozmowę z tobą i powie że jesteś "zacofany" jak cała reszta na tym forum.
    p.s proponuję przejrzeć jego pozostałe wypociny i rozmowy z nami na temat tych wypocin. Szybko zobaczysz jak zacofani jesteśmy względem hipernowowczesnej technologii obliczeniowej zaprezentowanej na zdjęciach Jana. Zapewniam cię, że takich "sarenek" znajdziesz o wiele więcej a konkretnych przykładów wyższości tejże technologii jak nie było w tym wątku tak nie ma nadal.
    POWODZENIA!
    P.S Pamiętaj że jesteś na forum fotograficznym, gdzie wielu z nas jest tu od dobrych 10 lat i wielu zajmuje się fotografią zawodowo. Trochę szacunku proszę.
    Nie szukam kolegów na internetach więc jest mi generalnie obojętne co kto powie czy pomyśli. To zdjęcie jest kiepskie ale były jakieś zdjęcia ze Stambułu, dużo lepsze. Poza tym i tak nie ma sensu oceniać jakieś skompresowne cropy pod względem szczegółowości. Najlepiej wrzucić kadry 1:1 w pełnej rozdzielczości i wtedy można porównywać.

Szacunek? No sorry ale fotograf to nie jest zawód prestiżowy, żebym japę otwierał z podziwu a potem zamykał bo "10-letni Pan FOTOGRAF powiedział więc causa finita" Ja się może zawodowo tym nie zajmuję ale regularnie i często fotografuję. Dokładnie 19 lat - w 2004 kupiłem pierwszy kompakt Kodaka.
    Ostatnio edytowane przez Zephyr ; 25-05-2023 o 13:33

Uprawnienia umieszczania postów