IMHO jak długo pierwsza i druga (branże) będę przynosić zyski w oparciu o to co jest, tak długo nic nie będzie implementowane tu czy tam. Moja obserwacja świata jest taka, że niestety kapitalizm dochodzi do chorych absurdów, w których chęć zysku liczy się bardziej niż chęć rozwoju i innowacji - może trochę utopijną opinię wyrażam, ale tak uważam. No bo przepraszam, ale jaki jest problem by w aparacie zaimplementować androida inny niż ekonomiczny i związany z tzw. wszechobecną monetyzacją. To trochę podobnie jak w branży motoryzacyjnej, gdzie ciągle nie mogę zrozumieć dlaczego ta branża tak długo broni się / broniła się przed androidem. Wkurzyłem i ściągnąłem sobie w końcu z Hongkongu dedykowane radio android do mojego Passata, które wali na łeb funkcjonalnością oryginalne VW i jak się okazało duże lepiej gra, a co oferował VW ewentualnie? Za parę tysi można było mieć co najwyżej inne radio de facto ze "screen mirroring", ale prawdziwego androida nie. Radio Android z Hongkongu z przesyłką i cłem kosztował mnie niecały 1000 PLN, a jako ciekawostkę dodam, że kupiłem we wtorek, a w czwartek (tego samego tygodnia) kurier był z radiem

Jak długo będzie chory kapitalizm, tak długo będziemy toczyć takie rozmowy