Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
Rzecz w tym, że @MstrG jest "ambasadorem" Samsunga, choć oczywiście próbuje przekonywać, że tak nie jest. Zdradzają go takie zdania (chętnie wypowiadane przez innych "ambasadorów"), jak "Znam osoby, które zawodowo korzystają z możliwości foto i video w smartfonach". Oczywiście. Ja też znam całe mnóstwo różnych osób. To jest "dowód" o wartości zerowej.

Pokażcie konkrety. Zdjęcia i filmy, o jakości "zawodowej", nakręcone smartfonem.
Kojarzenie i wyciąganie faktów z tego co jest napisane nie jest chyba Twoją mocną stroną, co? Znowu mnie pomawiasz, pierw od towarzyszy, teraz od ambasadorów marki.
Samsunga mam tylko lodówkę, a smartfona miałem dawno temu. Nie odpowiadała mi polityka tej firmy i wtedy weszło LG całe na biało z rewelacyjnym jak na tamten czas modelem G2. Można powiedzieć, że to chyba od tego modelu ludzie zaczęli poważniej traktować foto w telefonach. Powstawały książki o fotografowaniu tym telefonem.
Żyj w swoim świecie, ciesz się swoim towarzystwem wzajemnej adoracji. Co mam Ci pokazać? Zdjęcia kolegi, który jest rzeczoznawcą i robi setki zdjęć rozbitych aut w celu dokumentacji? Czy może mam Ci wrzucić przedmiot zeskanowany telefonem w programie Polycam, którego znajomy używa w Blenderze? Pewnie jeśli chodzi o drugą kwestię to nawet nie masz zielonego pojęcia o co chodzi.