Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    (...)
    Zauważ, że użytkownicy smartfonów pod każdym względem przypominają Świadków Jehowy pukających do drzwi celem nawrócenia Cię na jedyny słuszny kierunek zgodny z ich "powołaniem" (tak odbieram ten wątek
    (...)
    To chyba jednak zbyt śmiała teza

Jestem wielkim fanem smartfonów, nie musze mieć najnowszego, niemniej jeśli już kupuję smartfon to podstawowym kryterium wyboru jest dla mnie aparat. Mimo wszystko wiem doskonale (z praktyki), że smartfon nie zastąpi mi aparatu, przynajmniej w najbliższych 10-15 latach.

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta

Jestem wielkim fanem smartfonów, nie musze mieć najnowszego, niemniej jeśli już kupuję smartfon to podstawowym kryterium wyboru jest dla mnie aparat. Mimo wszystko wiem doskonale (z praktyki), że smartfon nie zastąpi mi aparatu, przynajmniej w najbliższych 10-15 latach.
    Z pewnością nie wszyscy Ale dyskusja od początku zmierza dokładnie w takim kierunku
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta

O ile znam ten wątek to tutaj :
    - nikt nikogo nie namawiał ani nie zamuszał do kupna smartfonów
    - nigdzie nie pojawiło się że smartfon robi lepsze jakościowo zdjęcia od aparatu
    - nie wmawiam nikomu co ma myśleć, przekazuję swoje poglądy

Wiesz, koledzy często dyskutują sami ze sobą, ze swoimi fobiami, swoimi.... a nie z tym co w realu.

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    - nikt nikogo nie namawiał ani nie zamuszał do kupna smartfonów
    - nigdzie nie pojawiło się że smartfon robi lepsze jakościowo zdjęcia od aparatu

Wiesz, koledzy często dyskutują sami ze sobą, ze swoimi fobiami, swoimi.... a nie z tym co w realu.

jp
    No fakt- nachalna reklama to jeszcze nie ordynarny przymus
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    jp
    Czyli robisz dokładnie to samo co Świadkowie Jehowy głosząc tutaj słowo pisane Samsunga pobrane z broszurek i tekstów reklamowych oraz informując o zbliżającym się objęciu władzy nad światem przez smartfony. Nasuwa się pytanie od kiedy zaczniesz chodzić po domach z broszurkami reklamowymi Samsunga?
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów