Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Heldbaum
    Miasto
    Glasgow

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Nikomu nic nie narzucam. A dyskusja mi nie odpowiada, ponieważ to nie jest dyskusja, tylko właśnie agresywny marketing. Trolling jeśli wolisz. Skoro jestem więc użytkownikiem forum, to mam prawo chyba powiedzieć, że się z tym nie zgadzam? NIKT prawie się nie zgadza, i co?

I ja nawołuję do offtopu? Przecież cały ten wątek jest jednym wielkim off topem. Od pierwszej strony, jego twórca, nie odpowiedział nawet na JEDNO pytanie i nie zamieścił nawet JEDNEJ merytorycznej wypowiedzi.
    http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
    Przecież cały ten wątek jest jednym wielkim off topem. Od pierwszej strony, jego twórca, nie odpowiedział nawet na JEDNO pytanie i nie zamieścił nawet JEDNEJ merytorycznej wypowiedzi.
    W dużej części się tu z Tobą zgadzam. Sam wątek nie jest jednak pozbawiony sensu i warto dyskutować o zagrożeniach oraz aktualnych możliwościach smartfonów. Możemy się pośmiać z marketingu, ale nie powinniśmy ignorować tego jak w tak krótkim czasie dokonał się na naszych oczach duży postęp w tej dziedzinie. Sam mam Pixela 7 i czasem jestem pod wrażeniem jakie to małe urządzenie potrafi wypluć pliki. W mojej ocenie jednak nie daje to takiej frajdy jak obcowanie z prawdziwym aparatem. Responsywność, pewność i powtarzalność w każdych warunkach jeszcze długo będzie największym atutem "prawdziwego" aparatu. Dodatkowo ja często blyskam zdalnie.

Wielu jednak moich znajomych przesiadło się z aparatów entry level na smartfona z dobrym aparatem. Do zdjęć z wakacji im wystarcza, a mieści się w kieszeni i zawsze jest pod ręką. To niezaprzeczalna zaleta.

Uprawnienia umieszczania postów