Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
Dla mnie sprawa jest jasna. Administracja dba wyłącznie o to, żeby Janowi P nikt nie przeszkadzał w realizowaniu jego zlecenia. Dlatego jemu wolno nas prowokować, a gdy my się irytujemy, dostajemy po tyłku? Ja dostałem już drugie upomnienie, właściwie za nic.

Wymaganie od ludzi, żeby nie reagowali na prowokacje, jest po prostu nieuczciwe. Są tylko dwie możliwości. Albo administracja tego nie widzi, albo przedstawiciele wiadomej firmy skontaktowali się z administracją i ta ma zwyczajnie związane ręce.

Gdyby było inaczej, to ten wątek byłby zamknięty już dawno. Znam forum, na którym wątki typu "rozważania o możliwościach smartfona, czy sztucznej inteligencji", są z marszu usuwane. Bo tam ludzie zdają sobie sprawę, że to jest trolling i prowadzić może tylko do kłótni, z "rozwaleniem" forum włącznie. A tu, zastawiacie się "wolnością wypowiedzi". Tylko czyich wypowiedzi???
Co Ty masz z tymi teoriami spiskowymi? Tu moderacja ma związane ręce, bo firma się skontaktowała, ja jestem z partii...
Sam piszesz o Chinach i ich permanentnej inwigilacji oraz ograniczonym dostępie do informacji, a chcesz kasować wątki, bo one Tobie nie odpowiadają. Narzucasz innym jak mają fotografować, bo inaczej nie są świadomymi fotografami i czego nie wolno robić w normalnym świecie. Może zmień nick na KimIrSen?

Powtórzę to co kiedyś Ci napisałem:
Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
Ja jak uważam, że jak jakaś dyskusja jest bezsensowna to nie biorę w niej udziału. Polecam.
Ewentualnie wciśnij przycisk "ignoruj".

Cytat Zamieszczone przez Heldbaum
"Mówiłem to już ze sto razy, ale powtórzę. Twoje zachowanie, twój trolling i to, że traktujesz użytkowników forum, jak głupków (co niejednokrotnie, literalnie wyrażałeś), jest tak naganne, że WSZYSCY powinni się od Ciebie odwrócić!"
Czemu sam pierwszy nie wystąpisz z tej dyskusji, która Tobie nie odpowiada tylko nawołujesz do zasypania wątku offtopem?