Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
Wszedłem dość głeboko w tą technologię i (dla mnie) jest jeszcze sporo rzeczy które lepiej robi się klasycznym aparatem i to zaróno z powodu (jeszcze) słabosci technologii optyki obliczeniowej ale także naszych/moich długoletnich przyzwyczajeń (gorestu) fotografowania aparatami.
Mam/miałem spore trudnosci do przejscia do fotografowania specjalistycznym oprogramowaniem przeznacznym do konkretnych sytuacji zdjęciowych

jp
Nie czarujmy się ale zdjęcia zaprezentowane przez Ciebie w tym wątku pokazują że raczej baaaaarrrrrdzo daleka droga przed tobą. Gadasz jak jakiś expert od wielu dziedzin a jedyne co pokazujesz to jakieś dziadowskie porównania vs sony ( ISO czy też źle ustawiony AF ) o tej ostatniej kozie( jelonek) na polu to już wstyd nawet pisać. Weź się do roboty chłopie i pokaż coś konkretnego. Coś co każdy oceni i powie - Ty no faktycznie wymiata ten Samsung. Potrafisz? Czy tylko gadać potrafisz?
p.s chciał bym tez móc ocenić te specjalistyczne sytuacje w których musisz korzystać ze specjalistycznego oprogramowania. Mega ciekawe to dla mnie.