Znaczy się Twoim zdaniem problem został rozwiązany? Ty naprawdę nie potrafisz zrozumieć o czym ja pisze, czy tylko udajesz? Obejrzałeś chociaż filmik pokazujący tryb stałego śledzenia obiektu w trybie Autofocus Realtime Tracking w pełnoklatkowych aparatach Sony? Rozumiesz w ogóle czym się różni smartfonowa głębia ostrości i hiperfokalna od tej pełnoklatkowej lustrzankowej? Czy rozumiesz że na smartfonowych matrycach wielkości paznokcia praktycznie każdy obiekt jest cały czas dostępny w zakresie głębi ostrości smartfonowego obiektywu i nie ma to NIC WSPÓLNEGO z hasłami reklamowym smartfonów o "automatycznym śledzeniu ostrości" w znaczeniu takim jak ma to miejsce przy fazowych punktach AF na matrycach bezlustekowców ?
Oczekuję Twojej odpowiedzi na wszystkie powyższe pytania !
Zupełnie nie wiem dlaczego, ale przypomniała mi się pani która notorycznie zgłaszała problem z tacką wysuwaną z komputera stacjonarnego na której codziennie rano stawiała kubek z gorącą kawą.
Janie! poniżej wyciąg z instrukcji S23U https://www.avans.pl/products/files/...ALAXY_S23_.pdf, producent sam sobie zaprzecza bo z listy wynika że "automatyczne śledzenie ostrości" S23U w znaczeniu takim jak ma to miejsce przy fazowych punktach AF na matrycach bezlustekowców jest po prostu czymś co istnieje WYŁĄCZNIE NA PAPIERZE. JEST TO FIKCJA !!!!!!!!
Zapytam się po raz kolejny! Janie - jak producent napisze, że gów..o w papierku to cukierek też w to uwierzysz????