Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Bardzo dobra jest fotografia smartfonowa do fotografowania pękniętej rury! Hydraulicy wręcz proszą o takie zdjęcia przed przyjazdem!
    Ja bardzo dużo używam telefonu do robienia zdjęć w pracy. W firmie jest to mega wygodne. Robisz zdjęcia awarii, napraw, stanu od razu wysyłasz do klienta, serwisu. Jako dokumentacja techniczna na budowie. Mega sprawa. Tak samo jako podręczne "ksero" dokumentów.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja bardzo dużo używam telefonu do robienia zdjęć w pracy. W firmie jest to mega wygodne. Robisz zdjęcia awarii, napraw, stanu od razu wysyłasz do klienta, serwisu. Jako dokumentacja techniczna na budowie. Mega sprawa. Tak samo jako podręczne "ksero" dokumentów.
    Bo to jedt oczywiste i do tego służy telefon. Też z niego wielokrotnie korzystam w pracy. Przecież tak w ogóle, to nikt nie neguje funkcji foto telefonu i tego, że fajnie ze ona się rozwija. Natomiast pisanie o jakichś szczególnych skokach technologicznych czy rozwoju kosmicznej technologii wskazuje na zdecydowane problemy z dawkowaniem używanych tabeletek.

Uprawnienia umieszczania postów