Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Ja to mam odczucie, że wątek już dawno się rozjechał. Tzn. Jan swoje, a my toczymy rozmowę już na inny temat, ale w sumie o to chodzi na forach dyskusyjnych By dyskutować
    Założyłem wątek smartfon a aparat foto zaskoczony wypowiedzią szefa rozwoju matryc firmy Sony.

Wszedłem/uczyłem się technologii optyki obliczeniowej, przekazywałem na czym polega że ze "szpilkowych" pikseli i malutkich obiektywów otrzymuje się porównywale jakością zdjęcia z aparatmi, porównywałem/pokazywałem zdjęcia z posiadanego smartfonu ze zdjęciami z posiadanego aparatu.
    W końcu przekazałem (jako podsumowanie) jak w roku 2023 :
    - rozwija się sprzętowo/fotograficznie smartfon Samsunga, jakie widać ścieżki rozwojowe
    - jakie są już obecnie możliwości fotografowania smartfonem
    - i jakie są możliwosci obróbki zdjęć ze smartfona

Dyskusji merytorycznej o technologii optyki obliczeniowej, jej wpływie na nowe możliwości fotografowania, ...., praktycznie było prawie zero.

Uważam że warto by ktoś założył nowy wątek dotyczący smartfonów.
    Zdecydowana większość dotychczasowych wypowiedzi o smartfonach w tym portalu sugeruje że powinien on być w Hydepark Cafe i tam będzie się rozwijał
    A ja przestanę uczestniczyć w obecnym wątku (od #1 do #1878) i wątek "zaśnie" (ku uciesze kolegów x, y, ..)

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 22-04-2023 o 06:13
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta

Dyskusji merytorycznej o technologii optyki obliczeniowej, jej wpływie na nowe możliwości fotografowania, ...., praktycznie było prawie zero.

jp
    Takie coś jak "technologia optyki obliczeniowej" nie istnieje, więc o czym mamy dyskutować ?

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    A ja przestanę uczestniczyć w obecnym wątku (od #1 do #1878) i wątek "zaśnie" (ku uciesze kolegów x, y, ..)
    Najbardziej rozczarowujące są niespełnione obietnice.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Uprawnienia umieszczania postów