.
Mnie zdecydowanie bardziej wq...ia to, że dzięki takim właśnie wątkom pisanych przez innych JP smartfony doszły do głosu i w kwietniu Amazon zamyka DPReview (specjalistyczny portal foto istniejący od 1998 roku - jeśli ktoś na C-B go nie zna).
Brak mi słów po prostu!!!! Teraz będziemy skazani na takie właśnie pseudo testy smartfonów pisane przez rozmaitych freelancerów piszących sponsorowane kocopoły w internecie na ich temat.
Amazon zamiótł najbardziej znany serwis o fotografii na świecie. To już koniec dpreview.com Serwis dpreview.com, czyli największy portal zajmujący się tematyką foto i wideo, po 25 latach, kończy nagle działalność. To koniec pewnej epoki.
--- Kolejny post ---
No i kolejna sprawa...
Jeśli ktoś wierzy, że AI na zdjęciach wykonanych smartfonem zrobi za niego świetne zdjęcia portretowe to życzę mu powodzenia!!!!!!!!!!
Przykładowa moja ostatnia sesja wizerunkowa dla kolegi z podstawówki wykonana w warunkach domowych (politolog, publicysta, przedsiębiorca, ekspert do spraw Chin; od 1994 roku związany zawodowo z Chinami, twórca portalu www.chiny24.com).
Tzw. przed oraz po:
Nie muszę chyba dodawać, która fota jest już po mojej obróbce?![]()