Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Czuwa, choć z coraz większą dezaprobatą. Co ja gadam. Z maksymalną. Najchętniej bym ci odciął internet, a całej reszcie zabrał klawiatury. Mając nadzieję, że piszą na klawiaturach, a nie na .... smartfonach
    Dzisiaj to można nawet pisać mówiąc - ostatnio dziecko mojej znajomej się jej zapytało po co ma się uczyć w szkole tego całego pisania i jeszcze ortografii, skoro można powiedzieć i samo się napisze... i powiem Wam, że w pracy jak jestem na zdalnej, albo sam w pokoju, to coraz częściej z tego korzystam.

Pełne uzależnienie Awatar cybulski
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Dzisiaj to można nawet pisać mówiąc - ostatnio dziecko mojej znajomej się jej zapytało po co ma się uczyć w szkole tego całego pisania i jeszcze ortografii, skoro można powiedzieć i samo się napisze... i powiem Wam, że w pracy jak jestem na zdalnej, albo sam w pokoju, to coraz częściej z tego korzystam.
    No tylko trzeba wiedzieć co powiedziec i w jaki sposób. Po drugie można znać wiele języków i nie mieć nic ciekawego do powiedzenia.
    linktr.ee/zbigniewurban5150 ||Canon R5 R |RF16/2.8 EF35/2IS RF50/1.8, Sigmy Art EF 35/1.4 50/1.4 , TTA50/0.95, 7A50/1.1, VM Noktony 40/1.4SC 75/1.5, EF85/1.2L II, EF16-35/4L IS, RF24-105/4L, EF200/2.8| Sony A73 SY 35-150/2-2.8 | Nikon D750 28-105/3.5-4.5D |Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar Super 55/1.8 ||iPhone 14 PRO||

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez cybulski Zobacz posta
    No tylko trzeba wiedzieć co powiedziec i w jaki sposób. Po drugie można znać wiele języków i nie mieć nic ciekawego do powiedzenia.
    Czy chodzi Tobie o to, że w ten sposób można dyskutować z samym sobą? Dla kolegi z forum pytam

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez cybulski Zobacz posta
    Jasna sprawa

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    a. Wielkość człowieka mierzy się ilością jego wrogów
    b. Wielkość człowieka mierzy się jakością jego wrogów

jp
    To chyba według Lenina....

Ale jak już to ja może zapodam cytat z kogoś innego w kwestii owej "wielkości" - "bać się lub czcić człowieka może tylko tchórz lub głupiec" ....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów