Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Zupełnie nie wiem po co polemizujecie z JP. On ma swój świat. To nie jest Wasz świat. Musicie go przekonać, wciągnąć do swojego? Pewne jest, że pozostaniecie w swoich "bańkach". Po co mu bruździcie w wątku? Niech on pisze kolejne posty ze swoimi spostrzeżeniami. Uważacie, że to jest do d... , a robicie z tego najpopularniejszy wątek na forum. Po co taka promocja?
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Uzależniony Awatar Heldbaum
    Miasto
    Glasgow

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Zupełnie nie wiem po co polemizujecie z JP. On ma swój świat. To nie jest Wasz świat. Musicie go przekonać, wciągnąć do swojego? Pewne jest, że pozostaniecie w swoich "bańkach". Po co mu bruździcie w wątku? Niech on pisze kolejne posty ze swoimi spostrzeżeniami. Uważacie, że to jest do d... , a robicie z tego najpopularniejszy wątek na forum. Po co taka promocja?
    Ja się podepnę pod tą wypowiedź, jeśli można (może dzięki temu więcej osób zauważy, skoro to taki popularny wątek). Założyłem dwa tematy. Jeden "a może fotografia tradycyjna?", w którym można przekonywać, bruździć, wciągać do swojej bańki i wypuszczać bańki nosem, bądź innym otworem ciała, oraz drugi temat "Heldbaum - zdjęcia przeważnie na filmie", gdzie tylko wstawiam(y) zdjęcia. Dlaczego więc zamiast wstawiać zdjęcia, bruździcie, puszczacie bańki i przekonujecie, hę? Myślę że to jest to samo, co w przypadku Jana i jego telefonu. Nie zgadzacie się, uważacie że fotografia na filmie nie istnieje, to po prostu dajcie spokój. No chyba, że czynicie to w chwalebnej intencji, bo chcecie mi pomóc w uczynieniu dyskusji równie popularną. Ale wtedy róbcie to proszę, w tym pierwszym wątku, ok?
    Ostatnio edytowane przez Heldbaum ; 30-01-2023 o 15:52
    http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów