Zamieszczone przez
Jacek_Z
Mam propozycję. To co pisze, a właściwie to co pokazuje JP nas irytuje. Tytuł wątku jest ogólny a tu mamy wywody na temat w sumie konkretnego Samsunga S22. Nasze pytania czy uwagi do JP pozostają bez odpowiedzi. W sumie można zamknąć ten watek, ale JP zapewne chce kontynuować, katując nas beznadziejnymi od strony technicznej zdjęciami.
Zmienię tytuł wątku.Zastanawiałem sie też nad jego zamknięciem.
Nie wiem na ile sobie zdajecie sprawę, że dolewacie paliwa do wątku, który przez to żyje. Taka to już reguła na forach głównie (na FB mniej, tam się jest mniej anonimowym, no i tam jest więcej contentu), że czym bardziej kontrowersyjne wątki tym one są dłuższe, ludziom puszczają nerwy itd itd. Ba, niektórzy użytkownicy 'kochają" się sprzeczać i specjalnie piszą kontrowersyjne nawet dla nich samych rzeczy, byle podkurzyć kogoś innego. W efekcie bezsensowne sprawy są najbardziej rozdmuchiwane. Próbowałem się odwołać do JP, ale bezskutecznie. Nic tu nie wskóramy. Szkoda czasu, to nie ma sensu.
Przenieście swoją aktywność w inne miejsca forum. Pooceniajcie zdjęcia, udzielcie rad początkującym itp.