Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Aparaty foto a smartfony

S22 automatyczny jpg, 70mm
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	70mm.jpg
Wyświetleń:	18
Rozmiar:	3,48 MB
ID:	9220

jp

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Mam propozycję. To co pisze, a właściwie to co pokazuje JP nas irytuje. Tytuł wątku jest ogólny a tu mamy wywody na temat w sumie konkretnego Samsunga S22. Nasze pytania czy uwagi do JP pozostają bez odpowiedzi. W sumie można zamknąć ten watek, ale JP zapewne chce kontynuować, katując nas beznadziejnymi od strony technicznej zdjęciami.
    Zmienię tytuł wątku.Zastanawiałem sie też nad jego zamknięciem.
    Nie wiem na ile sobie zdajecie sprawę, że dolewacie paliwa do wątku, który przez to żyje. Taka to już reguła na forach głównie (na FB mniej, tam się jest mniej anonimowym, no i tam jest więcej contentu), że czym bardziej kontrowersyjne wątki tym one są dłuższe, ludziom puszczają nerwy itd itd. Ba, niektórzy użytkownicy 'kochają" się sprzeczać i specjalnie piszą kontrowersyjne nawet dla nich samych rzeczy, byle podkurzyć kogoś innego. W efekcie bezsensowne sprawy są najbardziej rozdmuchiwane. Próbowałem się odwołać do JP, ale bezskutecznie. Nic tu nie wskóramy. Szkoda czasu, to nie ma sensu.
    Przenieście swoją aktywność w inne miejsca forum. Pooceniajcie zdjęcia, udzielcie rad początkującym itp.
    Szanowny moderatorze, PREMIUM member

Założyłem ten wątek Aparaty foto a samrtfony.
    Porównuję sposób fotografowania i wyniki fotografowania z tego/tym sprzetem co mam, A7R3 oraz S22, wady i zalety abu technologii, pokazuję jakie zdjęcia robi smartfon

Prawdą jest natomiast że merytorycznej dyskusji na argumenty jest (prawie) zero.

Nie dziwi mnie natomiast akurat Twoja propozycja zamkniecia wątku, zakazu pisania o nowej technologii fotografowania, wadach i zaletach obu, Twoja irytacja
    Gdyby szefowie NASA prezentowali taką mentalność to nigdy nie postałyby nawet plany podróży na księżyc.

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 03-10-2022 o 15:20
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów