Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Aparaty foto a smartfony

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Mnie natomiast kompletnie rozp....la dysonans poznawczy, gdy ktoś, kto ma totalnego fioła na punkcie ostrości zdjęć i szczegółowości, co można ocenić jedynie oglądając zdjęcia per piksel, i on to właśnie namiętnie robi, nagle ni z gruchy, ni z pietruchy, zaczyna deliberować nad nieomalże wyższością srajfona nad SONY A7R III, i jasno zmierza do konkluzji, że chyba mu srajfon wystarczy
    Ok atsf "należy się" wytłumaczenie (w sprawie Mnie natomiast kompletnie rozp....la dysonans poznawczy)

Przez bardzo, bardzo długi czas zajmowałem się tym co było zgodne z "moim ja", w dziale rozwoju w którym powstają wyroby/systemy sterowania.

To po prostu ciekawość narodzin nowej technologii, jakie już teraz ma możliwości i jak będzie dalej się rozwijać.

Wspaniałe aparaty analogowe, magnetofony szpulowe, kineskopy, "pracowałem" na kompterze lampowym Odra, ...., wszystko "używałem", to wszystko szybko przeminęło.
    I jak to zmieniło sposób naszego życia.

Pytaniem NIE JEST czy znane/rozwijane dzisiejsze aparaty/obiektywy C, N, S, .. będą produkowane.
    Pytaniem JEST od kiedy ich nie będzie w sklepach
    I co będziemy musieli poświęcić/zapomnieć a co zyskamy, co się zmieni w świecie foto

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 01-08-2022 o 12:25
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów