Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
Robi super foty, jak na telefon. One zajefajnie wyglądają... na telefonie. Przy oglądaniu na dużym ekranie czar niestety pryska.
to niestety prawda.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
Co masz na myślisz pisząc "jeśli ktoś wie, jak wykorzystać możliwości matrycy 108mpix", pytam poważnie? Mógłbyś pokazać jakieś swoje przykłady? Pytam, bo myślę o kupnie S22 Ultra, kiedyś miałem Nota 9, aktualnie mam A52s, ale zdjęcia nie za bardzo mi się podobają, notes "robił" lepsze, a to jednak dla mnie dość istotna kwestia.
chodzi mi o to, że tę rozdzielczość da się jakoś sensownie użyć w trybie 108mpix i da się zrobić mega szczegółowe foto w porównaniu ze zwykłym trybem aparatu.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
Ale, powtarzam, jak na smartfon jest bardzo fajnie. Jestem zadowolony z tych fotek. Ale nie wyobrażam sobie, żeby mógł on zastąpić aparat. No po prostu nie ta liga
oczywiście, że nie ta liga i bardzo długo nie będzie. ja jednak wybrałem tylko smartfon, rezygnując z lustra. tak jak kiedyś pisałem, robiąc 150-200km dziennie na rowerze np. na urlopie, to każdy gram się liczy, a w porównaniu smartfon vs mój canon 6d+17-40+70-200 to wychodzi bardzo dużo gramów. oczywiście - ja się odnoszę jedynie do moich doświadczeń i potrzeb.