Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Aparaty foto a smartfony

Już mam, bo się szczepiłem na covid i nie zakładam czapki z aluminium, jak samoloty robią chemtrailsy, a mieszkam niedaleko lotniska.

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Nie ma 4+1 ani 2+0. Jeśli brak subwoofera to po kropce jest 0 więc albo 5.0 (front, central, surround) albo 2.0 czyli inaczej stereo.
    Aż sprawdziłem w instrukcji obsługi, rzeczywiście napisane jest "wzmacniacz pięciokanałowy". A szkoda, bo 4.1 tak fajnie wyglądało.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    też słucham czasem winyli, ale jednak częściej cyfrowej z dedykowanego urządzenia (choć mój telefon niby gra nieźle)
    Nie pisałem tego, żeby narzekać. Po prostu świat się zmienia (od zawsze, żeby nie było że dopiero teraz) i to co dla nas maniaków jest fajne, dla innych może już w ogóle nie istnieć.
    Nie słucham winyli, bo pokonał mnie gramofon kiedy chciałem go wskrzesić.

Jakiś czas temu syn chciał mieć aparat, to mu doradziłem odpowiedni model bezlustra z dobrym obiektywem. Pobawił się trochę, ale przeważnie robi zdjęcia ajfonem, bo i tak je na nim ogląda, więc nie potrzebuje nic lepszego. Dobry monitor dla niego to taki co ma dużo cali i K; gdy mu coś powiedziałem o gamucie, przestrzeni barw itp. to nigdy nie słyszał. I nie ma się na co obrażać.
    Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 31-05-2022 o 19:21
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Uprawnienia umieszczania postów