Strona 284 z 296 PierwszyPierwszy ... 184234274282283284285286294 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 831 do 2 840 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Uzależniony Awatar Heldbaum
    Miasto
    Glasgow

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    podziały w wątku sa wielopłaszczyznowe na was i nas to taki pół biedy podział, znacznie ciekawszy jest na karawanę i psy, zasadniczo psy lubię ale moim zadaniem wszystkie posty w których ten podział się pojawia są do usunięcia - wszystkie co do jednego
    @MstrG Proponuję przeczytać powyższy post. Może to Ci coś rozjaśni. Natomiast jeśli chodzi o "drugą kwestię", to oczywiście wiem co to jest blender. Używam go do rozdrabniania sosów... Gdybyś nie oceniał mnie przez mgłę swojego zacietrzewienia, to może byś sobie przypomniał (bo mówiłem o tym), że studiowałem onegdaj "Techniki komunikacji wizualnej" i miałem do czynienia z takimi rzeczami na co dzień. Twoja błędna ocena sytuacji mówi sama za siebie. Ja nie mam nic więcej do powiedzenia...
    Ostatnio edytowane przez Heldbaum ; 16-07-2023 o 20:15
    http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Kojarzenie i wyciąganie faktów z tego co jest napisane nie jest chyba Twoją mocną stroną, co?
    versus
    Ale wiesz, że dyskutujesz z mułem?

Twoje obrażanie jest lepsze niż moje, co?

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

https://www.optyczne.pl/19029-news-Z...Boya_Link.html

Już jakiś wywiad będzie można nagrać

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Kojarzenie i wyciąganie faktów z tego co jest napisane nie jest chyba Twoją mocną stroną, co?
    versus
    Ale wiesz, że dyskutujesz z mułem?

Twoje obrażanie jest lepsze niż moje, co?
    Nie, nie jest. Tylko już któryś raz ta sama osoba piszę w moim kierunku takie rzeczy. Stąd moja reakcja.
    U mnie to było pytanie, nie stwierdzenie
    Ty zresztą i tak już na zawsze pozostaniesz w mojej pamięci zmieniającym zdanie czerwonym osiołkiem. Dobrze wiesz dlaczego.

W kilku wzajemnie się nakręcaliście i zaczęliście pisać inwektywy w stronę jednego Jana, który w następstwie napisał o tej karawanie i psach. Teraz się uczepiliście tego zdania i cały czas wskazujecie je jako dowód.

Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
    [MENTION=48268]Gdybyś nie oceniał mnie przez mgłę swojego zacietrzewienia, to może byś sobie przypomniał (bo mówiłem o tym), że studiowałem onegdaj "Techniki komunikacji wizualnej" i miałem do czynienia z takimi rzeczami na co dzień. Twoja błędna ocena sytuacji mówi sama za siebie. Ja nie mam nic więcej do powiedzenia...
    Nie słyszałem jak o tym mówiłeś. Jak gdzieś wspomniałeś o tym w tym wątku to wskaż mi proszę w którym poście. Onegdaj na studiach miałem tworzenie stron w HTML. Co mi dzisiaj po tych wykładach? Nie mów, że Ciebie uczyli o teksturowaniu obiektów 3D i używaniu ich w Blenderze. Szacun.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 16-07-2023 o 20:59

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

w kilku wzajemnie się nakręcaliście

Czyli jednak są oni, wy ... jak zwykle się gubisz. Oczywiście nie zapomniałeś o inwektywie w moim kierunku. Nie wiem czy uda się ten plan z twoim moderowaniem na tym forum
    Bawcie się dalej.

w kilku wzajemnie się nakręcaliście

Czyli jednak są oni, wy ... jak zwykle się gubisz.
    W niczym się nie gubię. Nie dzielę osób.

Oczywiście nie zapomniałeś o inwektywie w moim kierunku.
    Poucza mnie osoba, która obraża inną wiedząc, że jest mała szansa na to, że się o tym dowie. Po jakimś czasie zmienia zdanie przyznając rację tej obrażanej, ale już nikogo o tym nie informuje. Fantastyczna postawa.
    Mimo wszystko - możesz wierzyć lub nie - ja Ciebie lubię. Z wieloma zdaniami które piszesz się zgadzam. Często nawet "śmiechnę" z Twoich porównań lub sarkazmu. Natomiast tego "czerwonego osiołka" bierz z dużym dystansem

Nie wiem czy uda się ten plan z twoim moderowaniem na tym forum
    Nie jestem zainteresowany

Takie z życia:
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	dyskusja-w-internecie-on-ma-racje-to-ja-sie-myle-jak-to-ubrac-w-slowa-nie-zesraj-sie-komiks.jpg
Wyświetleń:	3
Rozmiar:	176,4 KB
ID:	13913
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 16-07-2023 o 21:41

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta

Najwięcej do powiedzenia ma ten, co nigdy nie zrobił żadnego zdjęcia smartfonem.
    Nie mam do powiedzenia najwięcej, ale mam jednak coś do powiedzenia, albowiem zachwalając smartfony JP notorycznie ignoruje fakt, że nie spełniają one wszelkich oczekiwań, a ludzi, których oczekiwań smartfon nie spełnia, nazywa zacofanymi i zakompleksionymi zazdrośnikami mającymi problemy psychiczne, albo szczekającymi psami.

Ja wiem, co mi jest potrzebne, i wiem, co mi jest niepotrzebne- nie potrzebuję smartfona, potrzebuję aparatu z teleobiektywem, ale jak mi ktoś p.i.e.r.d.o.l.i nieustannie o teleobiektywie 2300 mm w smartfonie, to mi się flaki wywracają, i nie mogę nad tym przejść do porządku dziennego.

Jak jeszcze do tego widzę katastrofalnej jakości zdjęcia, które JP zamieszcza bez cienia żenady, i uważa, że tak ma być, i że to jest super jakość, i duper postęp, to mam nieodparte wrażenie, że autor po prostu spie-rdo-lił z jakiegoś wariatkowa, i ze go pewnie szukają, albo i tam go mieli dosyć.
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Zgoda. Telefoto na ten moment to proteza.

Warto jednak zobaczyć jak wyglądał konceptowy Xiaomi 12S Ultra Concept.

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Nie zrobiłem żadnego zdjęcia smatfonem i nie zrobię, albowiem smartfona odrzucam,
    Ok.
    To sporo wyjaśnie o tym co i jak pisałeś w tym wątku
    Od teraz wszystkie Twoje wypowiedzi w wątku aparat a smartfon z czystym sumieniem traktować będę jak wypowiedzi o kolorach kogoś kto :
    - nie widzi kolorów,
    - nigdy nie widział kolorów
    - nie chce ich zobaczyć
    Czyli .....

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 17-07-2023 o 07:43
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uzależniony Awatar Heldbaum
    Miasto
    Glasgow

Jest takie powiedzenie: Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Uważam Andrzeju, że właśnie zostałeś "załatwiony" w taki sposób. Dla JP natomiast, mam inną sentencję. Człowiek inteligentny nie musi próbować g.... by się przekonać, że nie nadaje się ono do jedzenia.
    Ostatnio edytowane przez Heldbaum ; 17-07-2023 o 08:11
    http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia

Strona 284 z 296 PierwszyPierwszy ... 184234274282283284285286294 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów