W tej lidze, co Epica, jest może nawet bardziej "leicowaty" Nightwish https://www.youtube.com/watch?v=qrMwxe2ya5E, ale dalej to nie jest smartfoniasty Zenek![]()
W tej lidze, co Epica, jest może nawet bardziej "leicowaty" Nightwish https://www.youtube.com/watch?v=qrMwxe2ya5E, ale dalej to nie jest smartfoniasty Zenek![]()
EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.
smartofony się konczą nikt nie potrzebuje nowego bo ten co ma jest ok, firmy nie utzrymają trendu wrostowego i kapitalizm je zniszczy, już chińscy producenci zamykają działalność w europie - temat się sypie ale nikt jeszce tego głośno nie mówinightwish to czasem słucham, epicy nie znałem ale posłucham dzięki jakaś korzyść z tego wątku będzie
Ostatnio edytowane przez mirror ; 07-06-2023 o 12:16
EOS 3, 5D, R5
Epica? Nie znałem. Nightwish oczywiście tak!![]()
A ja mam inny apel.
Zachowajmy jakieś minimum szacunku i przyzwoitości względem użytkowników forum. Jeśli nie podoba się to co ktoś pisze to po prostu zignorujcie ten wątek i sam zdechnie.
Wyzywanie i zbiorowy hejt na osobę nie jest tu mile widziany.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zbiorowy hejt na osobę? Dobre!
W opinii JP jesteśmy reliktami przeszłości (personalny hejt na ogół użytkowników), a fotografia uprawiana za pomocą normalnego sprzętu istnieje chyba tylko i wyłącznie przez jego zaniechanie, że się nie wziął za tę propagandę ze dwa lata wcześniej.
JP ma dla nas wieści wyłącznie hiobowe, że nasz świat się kończy, a on też już kończy, ale malować chabetę na biało, a by na niej triumfalnie wjechać na ten padół łez, który po nas zostanie![]()
EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.
AI daje duże możliwości dla osób kreatywnych i rozsądnych ale w globalnej skali sprawi że ludzie będą jeszcze głupsi niż są obecnie.
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Ja chciałem tylko zwrócić uwagę, że to, co kolega @Kolekcjoner nazwał hejtem (usuwając przy okazji mój post i dając mi upomnienie), jest tolerowane, gdy to JP hejtuje. Przez grubo ponad 200 stron.
Od wczoraj bodaj od południa (tylko sprawdzałem) z tego wątku nie został usunięty żaden post. Jestem przeciwnikiem cięcia wątków bo robi się straszny bałagan, a późniejsze pretensje są niezrozumiałe.
Jak uważacie że wpisy Jana kogokolwiek obrażają, czy naruszają regulamin to prosimy o zgłaszanie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Co da AI w telefonie komuś, kogo główną motywacją w fotografii jest zarejestrowanie miejsca takim jakim było w danej chwili?
Wyprostuje mu kadr? Nasyci kolory? Przecież jak mu z automatu usunie np reklamy czy samochody, to nie będzie to już dokładnie takie samo miejsce jakim je widział
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka