Strona 187 z 276 PierwszyPierwszy ... 87137177185186187188189197237 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 861 do 1 870 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Dla mnie, smartfon raczej nigdy nie zastąpi aparatu, ale szanuję odmienne zdanie.

======

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Nie byłbym taki pewien.

jp

A ten dalej kurfa swoje!

Nie, on nie opisuje tylko tego, co smartfon może, on WIESZCZY wszem, wobec, i każdemu, że już jest zacofany, a prędzej, czy później, też porzuci aparat jako synonim zacofania, dziadostwa, i technologicznej nędzy, bo pierwszy znalazł się w raju odkąd przestał musieć się zastanawiać, czy f/8 wystarczy, czy trzeba już przymknąć do f/11, skoro ma GO od palców stóp po horyzont przy f/1,78, i może sobie 8 Mp wyciąć z 200 Mp (Z DWUSTU!), a nie z 20 Mp, nie zauważając nawet, że wycina z 12 Mp.
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Doskonale wiecie, że Wy JP nie przekonacie do tego, by nie używał telefonu. Ba, część z Was (ja też) używa w pewnym zakresie tego narzędzia. Nie rozumiem po co dalej jest ciągnięty ten wątek. Nie podobają mi się próby ośmieszania JP. Każdy jest tu nieprawdopodobnie okopany na swoich stanowiskach i liczenie na jakąkolwiek zmianę jest nierealne. Więc co tu robicie, tzn po co tu piszecie?
    (jesteśmy w większości, poznęcajmy się nad słabszym, zniszczmy go?)
    Jeszcze trochę takiego podejścia i może zamknijmy forum, bo przecież nikt nikogo nie przekona - to po co dyskutować ...
    I nie nie "każdy" jest tu jak to określasz okopany, bo tylko "krowa nie zmienia poglądów". Myślący ludzie reagują na to co mówią inni i wpływa to na ich decyzje więc może dajmy ludziom wyrażać swoje zdanie, bo od tego jest forum. Co do ośmieszania i hejtowania - pełna zgoda .

Jeszcze raz - pytanie "Więc co tu robicie, tzn po co tu piszecie? jest tak kuriozalne, że albo świadczy o chwilowej niedyspozycji albo o kompletnym odklejeniu od rzeczywistości .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeszcze trochę takiego podejścia i może zamknijmy forum, bo przecież nikt nikogo nie przekona - to po co dyskutować ...
    I nie nie "każdy" jest tu jak to określasz okopany, bo tylko "krowa nie zmienia poglądów". Myślący ludzie reagują na to co mówią inni i wpływa to na ich decyzje więc może dajmy ludziom wyrażać swoje zdanie, bo od tego jest forum. Co do ośmieszania i hejtowania - pełna zgoda .

Jeszcze raz - pytanie "Więc co tu robicie, tzn po co tu piszecie? jest tak kuriozalne, że albo świadczy o chwilowej niedyspozycji albo o kompletnym odklejeniu od rzeczywistości .
    Dzięki, że to napisałeś. Jest szansa, że nikoniarz nie skasuje.

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

@Kolekcjoner na prezydenta!
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Uzależniony Awatar Heldbaum
    Miasto
    Glasgow

To znaczy, że jedynym efektem wywoływanym przez ów wątek, jest powszechna niezgoda. Więc może należałoby go zamknąć? I z całym szacunkiem, ale to Jan P. próbuje nas, "okopanych na swoich pozycjach" ośmieszyć. Nie my jego. Tu nie chcę mówić za innych, ale ja nigdy nie napisałem nawet jednego słowa, które mogłoby go obrazić. A on tak! Że wspomnę chociażby "szczekające psy", albo szydzenie, że "obawiam się o usunięcie moich zdjęć z art gallery w New York...

Po co tu piszemy? Bo nie podoba nam się (mnie się nie podoba), że NIE MA żadnej dyskusji. Próbowaliśmy ROZMAWIAĆ, ale Jan nie odpowiada na żadne rzeczowe pytania, ani żadne argumenty. Nawet te zupełnie poważne i wygłaszane z pełną kurtuazją. Ignoruje wszelkie próby nawiązania dialogu, ożywiając się tylko wtedy, gdy ktoś mu przytaknie. Dlatego ten wątek się ciągnie i dlatego wszyscy piszą. Nie, ponieważ "są frustratami" i nie potrafią zaakceptować smartfonów, ale dlatego, że nie potrafią zaakceptować sposobu prowadzenia dyskusji przez Jana P.

Też wytłuściłem najważniejsze słowa, bo pomimo wielokrotnego ich powtarzania, są przez Ciebie ignorowane.
    http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia

Jakby nie było spięć, kontry to nie byłoby wątku, jp by pisał ku muzom...
    Dzięki przeciwieństwom wątek kwitnie.

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Android i wszystko co pod niego jest pisane jest tak przesiakniete chinskim szajsem, że glowa mala. O wynalazkach haueja nie wspomne.
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    Android i wszystko co pod niego jest pisane jest tak przesiakniete chinskim szajsem, że glowa mala. O wynalazkach haueja nie wspomne.
    Rozumiem, że jesteś programista Androida? Oraz pracujesz jako dev dla Google oraz Samsunga? Mieszanie OS, producentów teleofonow oraz producentów oprogramowania brzmi jakbyś jednak nie był

Czasem lepiej się ugryźć w język i nie kompromitować...

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

czytam, panie, czytam..
    jeszcze 3 lata temu rozważałem Galaxy, ale doczytałem o problemach na andku i zagrożeniach z nim związanych i stwierdziłem, że nie mogę sobie pozwolić na takie ryzyko
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

Pełne uzależnienie Awatar cybulski
    Miasto
    Warszawa

Wszystko ta sama swołocz jak mówiła moja babka.
    linktr.ee/zbigniewurban5150 ||Canon R5 R |RF16/2.8 EF35/2IS RF50/1.8, Sigmy Art EF 35/1.4 50/1.4 , TTA50/0.95, 7A50/1.1, VM Noktony 40/1.4SC 75/1.5, EF85/1.2L II, EF16-35/4L IS, RF24-105/4L, EF200/2.8| Sony A73 SY 35-150/2-2.8 | Nikon D750 28-105/3.5-4.5D |Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar Super 55/1.8 ||iPhone 14 PRO||

Strona 187 z 276 PierwszyPierwszy ... 87137177185186187188189197237 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów