Pokaż wyniki od 1 do 10 z 144

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny).... CD..

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny).... CD..

jeszcze trzy generacje matryc canona i doszlusuje do konkurencji - już jest nieźle (praktycznie nie narzekam) ale mogłoby być lepiej
    odnosząc się do postu powyzej:
    ceny korpusów (szczególnie z dolnej półki) to jakaś abstrakcja jest - kupowanie nowego korpusu z dolnej lub średniej pólki chyba nigdy nie miało wielkiego sensu
    a sprzedaż obiektywów szczególnie tych bez czerwonego paska to ogónie polowanie na jelenia jest, nie wiadomo po co to kupować - bo robienia zdjęć słabo się nadaje - pewnie do mitycznego rozwoju kupisz słabe potem lepsze jak się rozwiniesz fotograficznie, a polem L jak się znowu rozwiniesz - czyli kupisz trzy razy zamiast raz i od razu dobrze i nie będziesz sie zastanawiał czy twoje problemy wynikają ze sprzętu czy "niedostatecznego rozwinięcia" - kupujesz raz masz mniej problemów i taniej - nie nalezy słuchac bredni o rozwoju dobra optyka zawsze zrobi lepsze zdjęcie niezależnie od rozwoju czy niedorozwoju fotografującego.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny).... CD..

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    I, jak sobie pomyślę, że gdybym dzisiaj miał te 35 tys. PLN i chciał je wydać na konkretny sprzęt, a on i tak za trzy lata będzie zabytkiem, to mnie krew zalewa. Tak więc spokojnie sobie odpuszczam i może za parę lat będę- za jakieś nie idiotyczne pieniądze- dobijał to, do czego dziś się wszyscy ślinią. Amen.
    Tłukę 5d3 od 2012. Był czas gdy mogłem narzekać na matryce, ale gdy zamieniłem 600ex na B1 i B2 aparat jakoś dalej daje rady.

Mam R5 z 85 1.2DS ale on w sumie do zdjęć rodzinnych bo do pracy przez baterię się raczej nie nadaje a dziad zgripowany.

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    jeszcze trzy generacje matryc canona i doszlusuje do konkurencji - już jest nieźle (praktycznie nie narzekam) ale mogłoby być lepiej
    R1 pozamiata więc jedna generacja. Z resztą, pogoń za królikiem będzie szła w ten pseudo MF.

Uprawnienia umieszczania postów