Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Jakie Body kupić (przespałem 10 lat)

Mieszany widok

Miasto
    Tychy

Domyślnie Odp: Jakie Body kupić (przespałem 10 lat)

Czyli mamy trzy głosy na R. Miałem ciężką rozkminę nad zaproponowanym R50, bo ma ciekawy system AF i identyfikacji obiektów, uproszczenia jak focus bracketing/stacking w aparacie, lżejszy (choć obudowa to zwykły plastik), ale finalnie najważniejsze dla mnie rzeczy, czyli jakoś zdjęć, szersze kadry, praca w warunkach słabego światła to jednak R. Dziękuję Wam za pomoc!

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez MChrobak Zobacz posta
    Czyli mamy trzy głosy na R. Miałem ciężką rozkminę nad zaproponowanym R50, bo ma ciekawy system AF i identyfikacji obiektów, uproszczenia jak focus bracketing/stacking w aparacie, lżejszy (choć obudowa to zwykły plastik), ale finalnie najważniejsze dla mnie rzeczy, czyli jakoś zdjęć, szersze kadry, praca w warunkach słabego światła to jednak R. Dziękuję Wam za pomoc!
    to jest troche tak... crop w Canonie od dawien dawna jest robiony na odwal. poki jeszcze FF byl drogi, to jakies uczciwe obiektywy APS-C byly. ale od jakichs 10 lat Canon na to tak laske kladzie, ze az boli.

R-ka z adapterem i EF 24-70/4 to bedzie fantastyczny aparat. chyba ze tanio znajdziesz z RF 24-105, to jeszcze lepiej.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar cybulski
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez MChrobak Zobacz posta
    Szkoda pieniędzy na R50 czy inne apsc canona. W dobrym apsc to Fuji. W pełnej klatce Canon, Sony, Nikon. Sony będzie najtańsze bo są starsze modele jak a7ii czy a7iii używane w dobrej cenie no i szkła tańsze niż w canonie.
    linktr.ee/zbigniewurban5150 ||Canon R5 R |RF16/2.8 EF35/2IS RF50/1.8, Sigmy Art EF 35/1.4 50/1.4 , TTA50/0.95, 7A50/1.1, VM Noktony 40/1.4SC 75/1.5, EF85/1.2L II, EF16-35/4L IS, RF24-105/4L, EF200/2.8| Sony A73 SY 35-150/2-2.8 | Nikon D750 28-105/3.5-4.5D |Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar Super 55/1.8 ||iPhone 14 PRO||

Uprawnienia umieszczania postów