Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
Nie wiem skąd ten komentarz, bo ja pisałem o czymś zupełnie innym. Nie wiem jak mam tłumaczyć że naprawdę nie mamy rozrywki w kasowaniu postów nie na temat. Przedtem pisaliście tutaj o Fuji, teraz jojczycie o jakimś bagnecie którego nie ma i że Wam to strasznie przeszkadza na puszkach które w ogóle nie są przedmiotem tego wątku. Userzy raportują (i słusznie) że mają dość tego bałaganu i pytają gdzie moderacja. No ileż tego mam usuwać? Nie chcemy stosować regulaminowych środków ale chyba nie będzie wyjścia jak się to nie skończy.
Zaczynając od końca, nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że wtrącam obce wątki do wątku. Otóż mam obiektywy do systemu RF-S, tylko że z innym mocowaniem, a więc apeluję, aby mi Canon zmienił ich bagnety na RF-S jeślibym miał kupić R7 lub R6, bo inaczej to ja sobie na jego nowe wynalazki mogę co najwyżej beknąć Oba moje aparaty systemu M dojrzały już do tego, żeby je rozpieprzyć o ścianę, więc we wątku o R7 ponownie apeluję do Canona, aby mi ułatwił przesiadkę. Niniejszym zastrzegam również, że ewentualnie nabyty R7 jako nosiciel już posiadanych przez mnie obiektywów będzie raczej drugim, niż zasadniczym moim aparatem, bo w ofercie RF-S tele dalej nie widać tego, czego bym oczekiwał, za pieniądze, które bym miał.