Pokaż wyniki od 1 do 10 z 828

Wątek: Canon EOS R7 i R10

Mieszany widok

Miasto
    Żernica

Domyślnie Odp: Canon EOS R7 i R10

Witam
    Jaki powerbank potrafi ładować Canona R7? W wątku ogólnym o serii R wyczytałem, że musi być z power delivery, ale podobno i tak nie każdy działa. Najbardziej interesują mnie modele 20000 mAh.
    I drugie pytanie: czy da się ładować R7 poprzez kabelek USB i ładowarkę od telefonu? Próbowałem i u mnie nie działa, ale ładowarka też zwykła, bez PD.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez cyku Zobacz posta
    Witam
    Jaki powerbank potrafi ładować Canona R7? W wątku ogólnym o serii R wyczytałem, że musi być z power delivery, ale podobno i tak nie każdy działa. Najbardziej interesują mnie modele 20000 mAh.
    I drugie pytanie: czy da się ładować R7 poprzez kabelek USB i ładowarkę od telefonu? Próbowałem i u mnie nie działa, ale ładowarka też zwykła, bez PD.
    Mi R5 ładuje INIU Power Bank, 22.5W Fast Charging 20000mAh Powerbank, PD3.0 QC4.0. Z tego co widziałem na YT nawet w środku baterię mają pojemność 20K mAh.

Z innymi powerbankami różnie bywa i mijają się z prawda. Na papierze 30K w środku dwie baterie po 7.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    pojemność 20K mAh.
    Nie prościej napisać 20Ah? A jeżeli już taki łamaniec to "k" a nie "K" bo chyba nie o Kelwinach mowa?
    Ostatnio edytowane przez Przemek_PC ; 15-05-2023 o 13:52

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Nie prościej napisać 20Ah? A jeżeli już taki łamaniec to "k" a nie "K" bo chyba nie o Kelwinach mowa?
    To przez te fora komputerowe, MB, GB, TB to jakos kilo też zarobilo dużą literę...

Uprawnienia umieszczania postów