no to jestem zapisany, te okolice z wielu względów ostatnio mocno eksploruję. Tylko kiedy, bo ja niestety w tygodniu pracuję i jestem dostępny po 18 tej najwcześniej.
no to jestem zapisany, te okolice z wielu względów ostatnio mocno eksploruję. Tylko kiedy, bo ja niestety w tygodniu pracuję i jestem dostępny po 18 tej najwcześniej.
o to moje okolice... podpowiem tez ze BieruńZamieszczone przez akustyk
nie tak wcale daleko od oswiecimia, ale zawiode Cie Coronado, rzepak po malu u nas przekwitl i ta znowuz soczyscie to te pola zolte nie sa...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
p...lic Bierun!Zamieszczone przez thorin
![]()
a tak serio, to ze 45 minut tam zmarnowalem zeszlej soboty po drodze do Krynicy. czekajac z moja plynaca od potu 5-miesieczna rozowa kuleczka 8) na kolejne przejazdy w miejscach ze "zwinietym asfaltem" na drodze krajowej 44. jakbym wiedzial, to bym na Wieliczke autobahna walil, zamiast sobie rekreacyjnie przejazd po Beskidach...
od strony Krakowa to moze i jeszcze jakos sie w ludzkim czasie dojedzie, ale od Gliwic to przerabane jak w ruskim czolgu. najwiekszemu wrogowi nie zycze. maja ci wasi drogowcy nasrane pod kopula...![]()
wasi/nasi jeden **uj, a w polsce to mało kto nie ma nasrane pod kopułą...Zamieszczone przez akustyk
nic nie poradzisz...
A Gliwice? Gliwice to miasto bycze![]()