Cytat Zamieszczone przez Paszczak
hmm, to znaczy ja myślałam o sobie tylko - bo mam taką sytuację, a nie o komentowaniu w ogóle.

Komentowanie jest dobre i za mało go w tym dziale. Wygrywają dziwolągi, zainetersowanie wzbudzają bitwy gdzie wszystkie zdjęcia są poniżej krytyki, a te ciekawe bitwy nie zbierają wartościowych komentarzy. Nie piszę konkretnie o tej bitwie ale ogólnie. Czyżby faktycznie syndrom forum dla maniaków sprzętu
Troche w tym jest racji bo polaczyla nas wlasciwie nie tyle fotografia co sprzet, jednakze czesc ludzi to juz ma zasoba i mysla teraz o lepszych zdjeciach czesciej niz o lepszym sprzecie ;-) wiec sie powoli zmienia na plus... ale to wymaga czasu

z drugiej strony twoje podejscie do mnie jest nie fair, oceniam to zdjecie wedlug wlasnych kryteriow, pewnie mam inne podejscie do tanca, pewnie tez i wiedze na jego temat, nie znam sie na figurach precyzji ruchu itp...

Moze sie myle i nie bede nigdy w Jury konkursow tanca - ale jako "publicznosc" oceniam te trzy zestawy - tak jak widze.

Z drugiej strony, czy sadzisz ze ktos teraz odwarzy sie skomentowac zdjecia nie narazajac sie na krytyke z twojej strony? ;-)