Vinc, dobrze byłoby jednak zaprezentować zunifikowane zestawy, by nie wprowadzać zamętu. Mnie jest zasadniczo wszystko jedno - wybrałem już 3 zdjęcia, ale bez problemu mogę jakieś wyeliminować. Jeślibyś miał problem z dostępem do skanera, daj znać.
Vinc, dobrze byłoby jednak zaprezentować zunifikowane zestawy, by nie wprowadzać zamętu. Mnie jest zasadniczo wszystko jedno - wybrałem już 3 zdjęcia, ale bez problemu mogę jakieś wyeliminować. Jeślibyś miał problem z dostępem do skanera, daj znać.
i co i co? juz sam sie nie moge doczekac Waszych zdiec![]()
No i czekamy na Kubaman'a ;-)
EDIT: troche sie publikacja przesunie pewnie kolo 23 bo tak wraca Kubaman, wyslal mi te zdjecia kolo 17 na dwa rozne @ ale na zadna wiadomosc jeszcze nie doszla :-(
jak dojedzie @ zanim wroci Kubaman to wrzuce sonde... wot technika :-(
zestaw pierwszy (a wlasciwie pierwsze dwa zdjecia) - zdecydowanie poleczka wyzej od reszty.![]()
Zdjęcia na bardzo wysokim poziomie, sam nie wiem który zestaw wybrać
![]()
Jednak po dłuższym zastanowieniu zestaw nr dwa![]()
dzień dobry
do rysiaczek: a potrafisz powiedzieć dlaczego? moim skromnym zdaneim jest inaczej i ja potrafię to wytłumaczyć. Chciałabym w ogóle usłyszeć opinie pozostałych głosujących, bo wynik jest nieco zaskakujący jak dla mnie.
Wogole ocenianie zestawow jest bardziej klopotliwe niz pojedynczych zdjec ;-), tak wiec pokrotce o moim wyborze... w kategorii najlepsze pojedyncze zdjecia wybral by nr 3 z 2 zestawu tam widac taniec, jest radosc, i "ciekawa figura" plus przestrzen... no poprostu mi sie podoba naj... pozostale dwa zdjecia z tego zestawu maja krzywe kadry :-( szkoda ze to nie zostalo poprawione na etapie postprocesu, calosc prezentowala by sie znacznie lepiej... zestaw pierwszy niestety kuleje pod wzgledem jakosci, dosc mocno zaszumione - rowniez mozna to bylo poprawic na etapie postrprocecu plus chyba troche zbyt ciasno kadrowane malo powietrza, najlepsze zdjecie pierwszego zestawu to w/g mnie 3, no i zestaw 3 ... najlepszy jakosciowo, kadry rowniez ciasne ale nie az tak i ogolne wrazenie najlepsze, jako jedno zdjecie wybral bym z niego 2
Gratulacje dla wszytkich, mam nadzieje ze beda rewanze :-)
Jac, taniec to nie tylko radość. Taniec to ekspresja i doskonałość ruchowa. Dla mnie zdjęcie, które wymieniłeś jako najlepsze jest po pierwsze nieczytelne. Postacie są jedna na drugiej, bez zbliżenia robi się wieloczłonkowa klucha na scenie. Do tego jest poruszone, a tanecznie nie przedstawia żadnej imponującej pozy. I jeszcze w serii odpada, bo jest czarno białe i nie pasuje do reszty.
Zgadzam się z tobą co do zestawu pierwszego - najlepsze jest ostatnie, choć cała lewa połowa jest nieczytelna, bałagan.
wiem ;-)Zamieszczone przez Paszczak
no wiem ;-)Zamieszczone przez Paszczak
no widzisz :-) a mi sie ciagle najbardziej podoba, masz troche racji ze jakosc kuleje i ze do serii nie pasuje, ale jako jedno wybral bym wlasnie to za ta "kluche"Zamieszczone przez Paszczak
podoba mi sie poprostu, ot co ;-)
no dobrze, ale czy są jakieś wyznaczniki podobania się?
przekaz oddający atmosferę? kompozycja? balans (ale nie jakiejś bieli :smile: ) - w sensie równowaga na zdjęciu lub jej świadome łamanie?