wywołać trzeba... zeskanować.... :rolleyes:Zamieszczone przez Jac
wywołać trzeba... zeskanować.... :rolleyes:Zamieszczone przez Jac
upss... no fakt ;-)Zamieszczone przez vinc3
no spotkaliśmy się wszyscy trzej (choć vinc3 gdzieś uciekł na końcu :-( )
Spektakl był bardzo dobry, zawodowe zespoły baletowe z USA, najwyższy poziom jaki można sobie wymarzyć. Do tego bardzo dużo układów i spora różnorodność - tematyczna, oświetleniowa, choreograficzna. Myślę, że bitwa może być ciekawa 8)
Proponuję dać sobie czas do piątku-soboty, bo takie zdjęcia z definicji wymagają spokojnej selekcji i starannej i żmudnej obróbki (ciemno, strasznie ciemno).
Zastanawialiśmy się z czornym nad ilością zdięć, myślę, że 2 lub trzy od każdego to niezły pomysł, da lepsze pojęcie o wydarzeniu![]()
trzeba bylo od razu moic ze po spektaklu idziemy na piwo ;-)Zamieszczone przez Kubaman
oj, ciemno, faktycznie. a tancerze jakos nie chcieli statycznie pozowac ;-)Zamieszczone przez Kubaman
zrobic cokolwiek było pewną sztuką, tym ciekawiej sie calosc zapowiada, moim zdaniem.
ok, po 3 zdiecia od kazdego. zakladamy dowolna seleckje, czy np. umawiamy sie ze dajemy kazde zdiecie z innego wystepu? zeby potem sie nie okazalo ze glosowanie jest nad 9ma portretami smutnego mopa ;-)Zamieszczone przez Kubaman
Na wstępie pragnę podziękować za sympatyczne i ciekawe spotkanie! Co do prezentacji - jest nas trzech, więc optymalne wydają mi się dwuzdjęciowe serie, aby ułatwić ogarnięcie całości, lub ew. serie trójkowe, ale ze zdjęciami mniejszych rozmiarów. Sugeruję zachowanie takich samych rozmiarów zdjęć, aby prezentacja była schludna. Co do taktyki selekcji zdjęć - zachowujemy dowolność, oczywistym jest, że każdy będzie się starał dobrać zestaw tak, by był możliwie atrakcyjny
Ostatnio edytowane przez czornyj ; 03-07-2006 o 13:21
proponuję rozmiar 600x400, 400x600 lub dla kwadratu 600x600. Dwa zdjęcia, czy trzy?
Ok. Co do ilości zdjęć w serii, to sam nie wiem - może niech vinc3 się wypowie![]()
dobra panowie zeby bylo jasne poprawilem tytul watku a wy ustalcie ostateczna date publikacji no i czekamy ;-)
ps. tylko nie kwadraty ;-)
jac, to nie jest kwestia maniery, tylko po prostu czasami nie da się inaczej sensownie skadrowaćZamieszczone przez Jac
![]()
hmmm... 600x400/400x600/600x600 brzmi ok, proponuje przyjac ze dajemy 1, 2 lub 3 zdiecia o tych wymiarach.Zamieszczone przez czornyj
wiem ze Wy te zdiecia juz macie... przepraszam, ja potrzebuje wiecej czasu - chocby na zeskanowanie.
to... jaki termin publikacji ? moze sobota, g. 18:00 ?
pozdrawiam
vinc