Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 69

Wątek: [battle] Kubaman vs. czornyj vs. vinc3

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paszczak
    akurat teraz nie mogę napisać, kwestia dobrych manier
    Dobrą manierą byłoby głosowanie i krytyka fotek , a nie krytykanctwo innych wypowiedzi.

Paszczak
    Guest

Domyślnie

głosowałam!
    krytykanctwo jest wtedy kiedy uważam, że nie masz gustu?
    Przepraszam, ale ja to rozumiem inaczej. Jak się skończy, to napiszę co i jak, ale teraz nie wypada, już mówiłam.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

głosowałam!
    krytykanctwo jest wtedy kiedy uważam, że nie masz gustu?
    Przepraszam, ale ja to rozumiem inaczej. Jak się skończy, to napiszę co i jak, ale teraz nie wypada, już mówiłam.
    Dokładnie mam taki sam punkt widzenia, proponowałem jakiś czas temu żeby zabronić komentowania w czasie kiedy trwa jeszcze głosowanie.
    Widzę jednak pewien minus takiego rozwiązania. Po głosowaniu zainteresowanie komentowaniem będzie znacznie mniejsze.

Paszczak
    Guest

Domyślnie

hmm, to znaczy ja myślałam o sobie tylko - bo mam taką sytuację, a nie o komentowaniu w ogóle.

Komentowanie jest dobre i za mało go w tym dziale. Wygrywają dziwolągi, zainetersowanie wzbudzają bitwy gdzie wszystkie zdjęcia są poniżej krytyki, a te ciekawe bitwy nie zbierają wartościowych komentarzy. Nie piszę konkretnie o tej bitwie ale ogólnie. Czyżby faktycznie syndrom forum dla maniaków sprzętu

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

hmm, to znaczy ja myślałam o sobie tylko - bo mam taką sytuację, a nie o komentowaniu w ogóle.

Komentowanie jest dobre i za mało go w tym dziale. Wygrywają dziwolągi, zainetersowanie wzbudzają bitwy gdzie wszystkie zdjęcia są poniżej krytyki, a te ciekawe bitwy nie zbierają wartościowych komentarzy. Nie piszę konkretnie o tej bitwie ale ogólnie. Czyżby faktycznie syndrom forum dla maniaków sprzętu
    Troche w tym jest racji bo polaczyla nas wlasciwie nie tyle fotografia co sprzet, jednakze czesc ludzi to juz ma zasoba i mysla teraz o lepszych zdjeciach czesciej niz o lepszym sprzecie ;-) wiec sie powoli zmienia na plus... ale to wymaga czasu

z drugiej strony twoje podejscie do mnie jest nie fair, oceniam to zdjecie wedlug wlasnych kryteriow, pewnie mam inne podejscie do tanca, pewnie tez i wiedze na jego temat, nie znam sie na figurach precyzji ruchu itp...

Moze sie myle i nie bede nigdy w Jury konkursow tanca - ale jako "publicznosc" oceniam te trzy zestawy - tak jak widze.

Z drugiej strony, czy sadzisz ze ktos teraz odwarzy sie skomentowac zdjecia nie narazajac sie na krytyke z twojej strony? ;-)

Paszczak
    Guest

Domyślnie

nie wiem ale co to ja jestem jakaś Bardzo Ważna Osoba? Nikt się pewnie mną nie będzie przejmował.

Nie uważam, zebym była niasprawiedliwa. Staram się zrozumieć, i takiej odpowiedzi oczekiwałam, co tak naprawdę sprawia, że decydujecie się na takie, a nie inne oceny. Oczywiście nie intrygowało by mnie to, gdybyście zagłosowali na najlepsze zdjęcia, ale jeśli głosujecie na te gorsze (przede wszystkim według mojej oceny fotograficznie gorsze) to jestem ciekawa dlaczego? Na razie moim typem jest brak dobrego gustu, ale to przecież żadna obelga, ja nie czytam poezji, bo nie mam gustu do poezji

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wahałem się miedzy 1 a 3. Oba zestawy nieźle pokazują dynamikę, a to mi się akurat w tego typu zdjęciach najbardziej podoba.
    Ostatecznie przeważyła.... jakość i trochę lepsza kolorystyka zestawu 3 . Po prostu moje poczucie estetyki cierpi kiedy widzę zdjęcie szerokości kilkuset pikseli z takimi szumami i bandingiem

P.S Tak wiem, jestem o....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

O ja, pierwszy zestaw to na bank Nikon !
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Paszczak
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Wahałem się miedzy 1 a 3. Oba zestawy nieźle pokazują dynamikę, a to mi się akurat w tego typu zdjęciach najbardziej podoba.
    Ostatecznie przeważyła.... jakość i trochę lepsza kolorystyka zestawu 3 . Po prostu moje poczucie estetyki cierpi kiedy widzę zdjęcie szerokości kilkuset pikseli z takimi szumami i bandingiem

P.S Tak wiem, jestem o....
    o dziękuję
    a co myślisz o zdjęciu nr 2 z pierwszego zestawu? Gdyby nie ono, dla mnie faktycznie walka byłaby na poziomie niuansów w kolorach i czystości zdjęć pomiędzy 1 i 3.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a co myślisz o zdjęciu nr 2 z pierwszego zestawu?
    Niezła. Ciekawy, statyczny moment równowagi.
    W ocenie choreografii dobry nie jestem. Chcesz mi uświadomoć że się nie znam?

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów