scooter -w instrukcji jest napisane,że poniżej 2 min,ja dokładnie nie wiem bo mam kartę 2Gb i ona jest zgrywana (pełna) coś 3-3,5 min,tak że nawet nie spalę papierosa.
Pozdrawiam.
scooter -w instrukcji jest napisane,że poniżej 2 min,ja dokładnie nie wiem bo mam kartę 2Gb i ona jest zgrywana (pełna) coś 3-3,5 min,tak że nawet nie spalę papierosa.
Pozdrawiam.
EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I
odebrałem w koncu za 490złZamieszczone przez Paradox
bo ceny dysków poszły do góry
![]()
DigiMate III z dyskiem Samsung MP0804H 80 GB 5400 RPM 8 MB cache wyszło mi 2min 24sekZamieszczone przez Bilu
Przerzucił 969 MB (1.017.084.401).
Ten sam blok danych kopiowany z karty 1 GB Pretec Cheetah 80x przez wbudowany czytnik bezpośrednio do fotobanku 7min 47sek - 140 plików
pozdrawiam
Dzieki Loram wlasnie o to mi chodzilo. Wlasnie sie zdecydowalem i kupuje Digimate III![]()
pare pytanek o dg
-czy ten akumulatorek laduje sie tez po usb
-jaki to accu tzn zeby kupic pare zamiennikow a nie latac z ladowarka bo rozumiem ze jest latwo wymienialny
Tak. Mozna doladowywac przez USB.
Co do ladowarek, pisalem o tym juz na forum wczesniej, w miejsce firmowej ladowarki osobiscie stosuje ladowarke od telefonu nokia. i u mnie dziala. a zawsze kawalek zlomu mniej do taszczenia.
Co do wyjmowalnosci accu to dodam maly material pogladowy w zalaczniku.
pozdrawiam
f.
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
dzieki serdeczne
chcialem tez z tej obudowy skorzystac jak ze zwyklego dysku przenosnego, hmmm to moze dzialac nawet bez baterii jak rozumiem gdy jest podlaczone pod kompa ...
obawiam sie, ze do uruchomienia niestety bateria musi byc - mi sie to w kazdym razie nie udalo. gdzies (chyba) na tym forum spotkalem sie ze stwierdzeniem, ze nie da sie tego ustrojstwa podniesc bez podladowanej baterii...
Czasem odnosze wrazenie, ze on czesciowo korzysta z baterii podczas dzialania dysku. przy nieuzywaniu dysku - usypia go i zaczyna sie ladowac, ale to moje osobiste odczucie.
Jesli mnie pamiec nie myli to specyfikacja USB mowi, ze zasilanie dostarczane z USB to max 500mA. Na zasilanie dysku + czytniki kart to moze juz byc za malo.
aha... i z lenistwa korzystam z takiego mocno przerosnietego pendriva
f.
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Niestety nie ... sprawdzono empirycznieZamieszczone przez emisiaczek
![]()
to jeszcze ostatnie pytanko ....
nigdzie nie jest napisane ale jak mniemam nie ma mozliwosci zgrywanie danych po usb prosto z kamery tzw. OTG ?