dzięki!!!!!
wszystko pieknie do czasu kiedy Kolega nie ma dysku wiekszego niz 32 GB, bo w takim przypadku system albo "zaproponuje" Mu format NTFS (lub brak mozliwosci obsllugi tak duzego woluminu - zalezy od systemu).Zamieszczone przez nastier
W przypadku wiekszego niz tez 32 GB hdd proponuje jakis program do formatowania duzych partycji fatem32 np. polecanym na CB "swissknife" - poszukaj na forum, gdzies lezakuje link do tego softu.
Pozdrowka
Można to też zrobic z płytki instalacyjnej Windy 98
pod USB?Zamieszczone przez SenK
bo przecież Digimate jest podłączony przez USB
A to nie wiem.. ja nie próbowałem.. mam digimate II i mam 2 partycje ta z fat32 to 30GB mi wystarcza.
A z tym win98 nie wiem jak to zrobić, koleś który sprzedaje na alegro digimate miał opis, że tak mozna zrobić..
Nie już spoko, dzwoniłem do servisu i on zawsze sprawdza pierwszą partycję, a problemy z pokazywaniem ilości miejsca przepadły po zwykłym formatowaniuwięc mam nadzieję że już będzie ok! mam tydzień przed wyjazdem na testy;]
spróbuj takze "partition magic". Ja swój digimate III sformatowałem na jedną Patrycjęi mam teraz 40 GB na jednej.
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
A powiedz mi zanussi czy w twoim digimate też jest tak że można wrzucić na niego filmy ale są bardzo duże problemy ze zrzuceniem z niego na kompa??
Z moim Digimate X-Drive nie ma najmniejszych problemow ze zrzucaniem czegokolwiek, a nosze na nim pliki do 5GB objetosci...
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
kurna to muszę go jednak do servicu oddać.......fuck alem mają tylko kilka dni bo niedługo wyjeżdźam![]()