Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Postawił na nas i popełnił samobójstwo

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Samobójstwo?? A może morderstwo??
    Kto wie czy się nie pochwalił po pijaku w barze na kogo postawił :-D
    A może to wykreowane przez media? Nie ma się co przejmować.
    Kto nie ma siły stawiać czoła temu światu 'odchodzi'... i tyle.
    Trochę brutalnie sforumuowane; ale cóż...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nastier, kibic bywa bandytą.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

rozumiem, ze moi sasiedzie jezdzacy z dziecmi na mecze gornika leczna tez sa bandytami... a takie spokojne sa... szkola muzyczna itd

[DoMiNiQuE] - generalizujesz i jest to niesprawiedliwe.
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nastier
    rozumiem, ze moi sasiedzie jezdzacy z dziecmi na mecze gornika leczna tez sa bandytami... a takie spokojne sa... szkola muzyczna itd
    Gratuluje postawy rodzicielskiej. Darcie mordy i rzucanie miesem, ze tez o lawkach nie wspomnie nie jest dobrym tokiem nauczania :rolleyes:
    Cytat Zamieszczone przez nastier
    [DoMiNiQuE] - generalizujesz i jest to niesprawiedliwe.
    Napisalem, cos niezgodnego z prawda? Nie wydaje mi sie.

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

tylko widzisz, nie na kazdym stadionie tak jest. w Lecznej jest spokojnie, przychodza cale rodziny i jest przyjemnie. o zadnych incydentach nie slyszalem, nikt nikogo nie bil, nie niszczyl, a kibice sam pomagaja czasem klubowi (odsniezanie na przyklad) to sa prawdziwi kibice, ktorzy przychodza obejrzec mecz i kibicowac, a nie "drzec morde i rzucac miesem".

znasz jedna strone medlau, ta naglosniona, wiec nie dziwie sie Twojej postawie.

btw. gdybym mial wiecej czasu a oni graliby lepiej, jezdzilbym na kazdy mecz
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    nastier, przemoc wynoszona jest ze stadionow. Naladowani energia i darciem mordy kibole musza gdzies wyladowac swoja agresje, niezadowolenie z przegranej lub tez euforie wygranej.
    Coż za psychoanaliza... Byłeś kiedyś na jakichś zawodach sportowych?

Ja drę mordę i przeżywam mecz, ale jakoś po meczu idę sobie na piwo czy do domu i nikomu krzywda się nie dzieje. Stadion co prawda inny, żużlowy, ale zawsze.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

nastier, nie pozostaje mi nic jak tylko pogratulowac postawy niestety malo jest takich stadionow i kibicow aby moglo to zmienic moj i nie tylko moj stosunek do stadionow i kibicow.

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9
    Coż za psychoanaliza... Byłeś kiedyś na jakichś zawodach sportowych?
    Raz bylem. Teraz musialbym sie niestety bardzo zmusic aby wejsc pomiedzy ta holote. Jakos mnie to odrzuca. Mam stadnion zuzlowy/pilkarski mniej niz 1000m od domu, dziekuje, ale omijam z daleka jak sa rozgrywki.

Ja drę mordę i przeżywam mecz, ale jakoś po meczu idę sobie na piwo czy do domu i nikomu krzywda się nie dzieje. Stadion co prawda inny, żużlowy, ale zawsze.
    Ja osobiscie wole inaczej spedzac czas, ale czego sie spodziewasz? Ze Ci pogratuluje, ze nikomu w morde nie dasz po meczu? Jasne, ze nie wszyscy sa bandziorami, chodzi mi o ogol, ktory niestety nie moze byc jednostami usprawiedliwiany.

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Raz bylem. Teraz musialbym sie niestety bardzo zmusic aby wejsc pomiedzy ta holote. Jakos mnie to odrzuca. Mam stadnion zuzlowy/pilkarski mniej niz 1000m od domu, dziekuje, ale omijam z daleka jak sa rozgrywki.
    I na podstawie jednego razu formujesz tak krytyczne wnioski oczerniajac wszystkich kibiców?

Ja osobiscie wole inaczej spedzac czas, ale czego sie spodziewasz? Ze Ci pogratuluje, ze nikomu w morde nie dasz po meczu? Jasne, ze nie wszyscy sa bandziorami, chodzi mi o ogol, ktory niestety nie moze byc jednostami usprawiedliwiany.
    Wiesz co, moim zdaniem obrażasz ogół kibiców różnych sportów. To bandyci sa jednostkami. Nawet na stadionach piłkarskich, choć tam jest ich chyba najwięcej. Niestety, tam wystarczy ich 50 aby zrobić porządną zadymę, po której ciągnie się smród.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Niestety, tam wystarczy ich 50 aby zrobić porządną zadymę, po której ciągnie się smród.
    Na szczescie bandyci chodza tylko na stadiony a nie na koncerty/festiwale/itp. Jak Ci odpowiada takie towarzystwo to mi nic do tego.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów