Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Postawił na nas i popełnił samobójstwo

Wywiur
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemo(c)
    PKB Ekwadoru jst 5x mniejsze, niż nasze. Kto wie, może ten koleś chciał wyjść na prostą dzięki temu zakładowi. Obstawilibyście, że Polska wygra z Niemcami? No widzicie, a jednak wszystko może się zdarzyć...

Powiem więcej, że jest 8x większe niż nasze ( dokładnie PBK na jednego mieszkańca: Polska - 8031$, Ekwador 1005$). Więc jak ten człowiek postawił 500 zielonych to musiały być to jego oszczędności życia i stawianie ich na jakąś drużynęjest dla mnie troche głupie. Może komuś wisiał kase i po meczu ktoś mu pomógł... A z Niemcami wygramy bo Gożdzikowa już o to zadbała

Coś już napisał Awatar blizzard
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Polska reprezentacja gra na opak, z tego można by wyciągnąć wniosek, że wygra z Niemcami, tak jak przegrała z Ekwadorem
    Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Senk, nie wiem czy to żart z twojej strony czy mówisz serio :-?
    Nie no to akurat to żart był.. żeby samego linka nie zostawiać.
    I Kubaman w pełni się z Tobą zgadzam. Ludzi spotykają o wiele gorsze rzeczy niż strata pieniędzy.. i sie tak nie zachowują.

Ja wolałbym stracić 500$, nawet 5000$ zamiast stracić ręke.. a są ludzie bez rą, nawet dwuch i żyją.. więc jak już wieloktotnie powiedzieliście popełnić samobujstwo z powodu straty pieniędzy to DEBILIZM

Pozatym jak już ktoś gra (o większe kwoty) to chyba nie jest w pełni sprawny umysłowo.

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SenK
    Pozatym jak już ktoś gra (o większe kwoty) to chyba nie jest w pełni sprawny umysłowo.
    To raczej sprawa choroby. Uzależnienie od hazardu. Dość ciężka sprawa, ale możliwe do wyleczenia (jeśli pacjent żyje). Debilizmu niestety nie leczy się. A jak mawiał klasyk: "grać trzeba umić".

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Ja nie wiem czym tu sie podniecac Pomyslcie, jakby 3/4 polskich kibicow postapiloby podobnie po kompromitacji polskiej druzyny to jaki spokoj by byl na ulicach

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

nie. kibice by sie pozabijali, zostaliby bandyci.
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nastier
    nie. kibice by sie pozabijali, zostaliby bandyci.
    Tez. Ale chyba mi nie powiesz, ze miasta po meczach (ciul ze stadionami) sa demolowane przez bandytow, nie kibicow?

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Raczej porównałbym go do tych maklerów, którzy w czarny poniedziałek skakali z okien na WallStreet.
    no ba ciekawe co maja powiedziec ci co dali sie wkrecic w Elektrim: http://akcje.net/q/?s=ele&d=&c=10d&t=l&a=lg

Zarzad spolki specjalnie opuznial info o niekorzystnym wyroku - wielu dalo sie w zapakowac w ten papier. Zreszta wystarczy pocztac forum parkietu....

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Tez. Ale chyba mi nie powiesz, ze miasta po meczach (ciul ze stadionami) sa demolowane przez bandytow, nie kibicow?
    kibic to taki, co zdziera morde krzyczac na stadionie przez 90 minut. przychodzi, bo kocha swoja druzyne.
    bandyta to taki, co przychodzi na stadion pobluzgac, szukac rozpierduchy, a po meczu robi ja poza stadionem.
    proporcje miedzy kibicami a bandytami zmienily sie tak, ze ci drudzy staja sie coraz liczniejsza grupa.

kibic po meczu idzie do domu albo opic zwyciestwo.
    bandyta wylazi na ulice i robi rozpierduche.
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

nastier, przemoc wynoszona jest ze stadionow. Naladowani energia i darciem mordy kibole musza gdzies wyladowac swoja agresje, niezadowolenie z przegranej lub tez euforie wygranej. Dlaczego po spektaklach teatralnych, koncertach jazzowych/rockowych, festiwalach, gdzie takze sa duze ilosci ludzie nie dochodzi to takich incydentow? Mow co chcesz, dla mnie kibic to kibic.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów