Generalnie tak to jest jak sie na Polske stawia..
http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=233947
Generalnie tak to jest jak sie na Polske stawia..
http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=233947
Senk, nie wiem czy to żart z twojej strony czy mówisz serio :-?
Zachowanie tego pana można porównać do tego gościa, który po bramce puszczonej przez Kuszczaka wyskoczył z drugiego piętra i złamał kręgosłup.
DEBIL
Po prostu nie da się tego inaczej opisać.
no...Zamieszczone przez Kubaman
skoro juz sie obstawia mecze to trzeba byc przygotowanym na pregrana i na zwyciestwo a nie obstawie mecz bo jestem pewien a potem wychodzi szydlo z worka i czlowiek pokazuje swoja druga strone, strone debila![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Kubaman, nie do końca. Dla Ekwadorczyka 500$ to może byc fortuna. Raczej porównałbym go do tych maklerów, którzy w czarny poniedziałek skakali z okien na WallStreet.
Ale swoją drogą, skoro hazardzista, to pewnie i debil![]()
Tomek, jeśli ktoś dla $ odbiera sobie życie, to dla mnie jest debilem. Niezależnie ile to dla niego jest kasy. Ludzie leczą raka, wychodzą z mega opresji, tracą ukochanych i rodziny, przechodzą wojny światowe i szanują życie. Mają wyższe cele. A cała masa debili łączy swoje istnienie z dolarami, fortuną czy hazardem.
Debilizm, nieodjrzałość i brak dystansu panie, brak dystansu :-?
Z tym się zgodze, mi tylko to porównanie nie do końca pasowało. Ten dureń od kręgosłupa zrobił to pod wpływem emocji, drugi z wyrachowaniem... Tak czy inaczej: debil
To chyba lepiej, jeden głupek mniej na świecie..Zamieszczone przez Kubaman
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
można i tak podejść. Tylko po co o tym musi się dowiadywać cały swiat![]()
Bo glupoli na swiecie jest duzo dosyc i gluchy telefon z nich stworzony polaczony z nowymi technologiami dziala dosyc skutecznie.
...
PKB Ekwadoru jst 5x mniejsze, niż nasze. Kto wie, może ten koleś chciał wyjść na prostą dzięki temu zakładowi. Obstawilibyście, że Polska wygra z Niemcami?No widzicie, a jednak wszystko może się zdarzyć...
There is no dark side of the moon really. Matter of fact, it's all dark.