Na ogół w Kazimierzu większość chce pofocić rynek i kilka zabytków ale poza ścisłym centrum jest sporo ciekawych miejsc, gdzie można wygenerować ciekaw zdjęcia.
Na ogół w Kazimierzu większość chce pofocić rynek i kilka zabytków ale poza ścisłym centrum jest sporo ciekawych miejsc, gdzie można wygenerować ciekaw zdjęcia.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Jesli Kazimierz "przelotem" (2-3dni) to wlasnie rynek, klasztor, zamek, baszta, wzgorze trzech krzyzy, nabrzeze. Ja to obskoczylem w jedno popoludnie i efekt to praktycznie zadnej fajnej fotki tylko same 'turystyczne' ... no ale co sie dziwic jak sie foci ok 14-16tej w 35stopniowym upale i pelnym sloncu 8) .
Jak Kazimierz na troche dluzej to po obskoczeniu miasta nastepne dni spedzic na spacery po wawozach, kamieniolomach, ze statywem i w dobrych godzinach.
Kiedys sie na takie dluzsze lazenie po okolicach Kazimierza i Naleczowa wybiore (ok 2 tyg).
Może jesteś "za szybki" ;-) Ja coś złapałemZamieszczone przez Vitez
![]()
Rodzice mnie tam zawiezli wiec godziny odwiedzin byly ograniczone i nie zalezaly ode mnie. Ok 17tej juz wracalismy do domu.Zamieszczone przez Olgierd