Cytat Zamieszczone przez cohontes Zobacz posta
W zeszłym roku sam organizowałem swój ślub i wesele, szczerze mówiąc to się nie dziwie, że branża umiera. Każdy podnosi ceny, a para młoda zazwyczaj nie jest studnią bez dna więc trzeba na czymś zaoszczędzić. Najłatwiej na tym, co nie jest niezbędne a można to zastąpić. Wielu parom wystarczy nawet znajomy, który uwieczni cały dzień a sami wolą by goście się dobrze bawili i wspominali zabawę.
Gorzej jak znajomy nie weźmie aparatu, bo jest gościem wesela za które dał w kopercie prezent... Więcej nie zdziwił bym się jak by ten cąły dzień, to było kilka zdjęć ze ślubu a reszta to jego laski/zony i kilku osób co siedziało obok - z zycia wzięte.

p.S do pOm
Naprawdę byś poszedł z całą torbą sprzętu na czyjeś wesele i latał od przygotowań do 1 w nocy zamiast bawić się chlać itp? Ja bym miał w dupie takiego znajomego. U mnie w rodzinie zawsze był fotograf i tylko raz zostałem poproszony czy bym zrobił zdjęcia. Odmówiłem tłumacząc że jestem z osobą towarzysząca ( aktualnie moja żona )i zamierzam jej towarzyszyć a nie biegać z aparatem. Nie było problemu. Byl wynajęty fotograf, który zrobił dużo więcej zdjęć niż wszyscy razem z aparatami i telefonami, którzy zostali poproszeni o zdjęcia.