Jako stary i omszały dziadek leśny mam glejty ukończenia SFa i kursu liturgicznego uprawniające do fotografowania i filmowania. No ale kto teraz pyta się o taaaaaaaaaaaaaaakie rzeczy Panieeeeeeeeeeee! Liczy sie tylko kto zrobi foty za darmoszkę ^^
Jako stary i omszały dziadek leśny mam glejty ukończenia SFa i kursu liturgicznego uprawniające do fotografowania i filmowania. No ale kto teraz pyta się o taaaaaaaaaaaaaaakie rzeczy Panieeeeeeeeeeee! Liczy sie tylko kto zrobi foty za darmoszkę ^^
Ostatnio edytowane przez candar ; 02-10-2023 o 10:54
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
Nie mów bo jak trafisz na proboszcza służbistę to będziesz się cieszył że masz taki glejt wyrobiony. Kiedyś robiłem ślub i był jeszcze kamerzysta. Wchodzimy na plebanię a proboszcz "zaświadczenie o ukończeniu kursu z Diecezji poproszę". Ja wyciągnąłem swoje a gość zaczął grzebać w torbie i widzę że już cały czerwony, a proboszcz "a to panowie razem ok możecie wchodzić. Tylko mi nie łazić za plecami po prezbiterium w trakcie mszy". Później kamerzysta jeszcze mi dziękował na sali weselnej tak się zagotował![]()