Pokaż wyniki od 1 do 10 z 294

Wątek: Sytuacja w branży eventowej w 2023 roku

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie Odp: Sytuacja w branży eventowej w 2023 roku

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    W szkole/przedszkolu gdzie chodzą moje dzieci podpisuje się na początku roku generalną zgodę lub zastrzega brak zgody na wszelkie zdjęcia w szkole / przedszkolu.
    Generalnie nie przeszkadza mi to, jak foty są fajne to biorę, a nie zawsze biorę, bo czasami po prostu jest tandetnie, choć mam wrażenie, że tandeta ogólnie jest popularna.
    I co później się dzieje jak przyjdzie pan fotograf? Pani przedszkolanka mówi "dzieci ustawcie się do zdjęcia a Ty Jasiu stań sobie z boku. Nie będziesz miał zdjęcia z kolegami i koleżankami bo twój tatuś nie wyraził na to zgody". Chore to jest.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Sytuacja w branży eventowej w 2023 roku

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    I co później się dzieje jak przyjdzie pan fotograf? Pani przedszkolanka mówi "dzieci ustawcie się do zdjęcia a Ty Jasiu stań sobie z boku. Nie będziesz miał zdjęcia z kolegami i koleżankami bo twój tatuś nie wyraził na to zgody". Chore to jest.
    Trzeba zapytać tych co się nie zgadzają, ja nie mam nigdy nic przeciwko
    Rzadko się zdarzam aby się ktoś nie zgodził, a jeśli już to raczej są to osoby, które są "dziwne"
    Za moich szkolnych czasów nie było takich problemów... Wszystkim żyło się lepiej LOL

Uprawnienia umieszczania postów