Pokaż wyniki od 1 do 10 z 294

Wątek: Sytuacja w branży eventowej w 2023 roku

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Sytuacja w branży eventowej w 2022 roku

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekK Zobacz posta
    Pamietam, ze dobre 15lat temu kiedy mialem swoj szczyt jesli chodzi o zajawke na fotografie to bardzo chcialem sie wkrecic do branzy slubnej. Pamietam, ze wtedy posiadanie lustrzanki nie bylo takie oczywiste a 5d I to bylo cos. Ostatecznie uznalem, ze pasja do fotografii to jedno, ale uzeranie sie z klientami, problemy z znalezieniem nowych klientow, rosnaca konkurencja i ostatecznie brak mozliwosci skalowania biznesu sprawily, ze sie zajalem czyms innym. I w sumie nie zaluje biznes to biznes a gdzie indziej mozna zarobic duzo latwiej i duzo wiecej.

Czy jest tu ktos kto robi sluby przez dekade albo i wiecej i ciagle czerpie z tego zajecia jakas satysfkacje?
    Ponad 10 lat. W tym roku miałem dwa wesela, których mogło by nie być, a tak co sobotę mam z tego nadal fun.
    Wybrałem fotografie ślubną bo to był kiedyś łatwy szmal. Wystarczyło iść na dobre warsztaty i obejrzeć 2 filmy w necie min( Jak zostać profesjonalnym... ) Koszt kliknięcia w reklamie google to jakieś 40gr, na FB reklamy targetowane na zaręczonych 3 gr a dziś to ponad 2 zł. Dziś też jest łatwo tylko trzeba się rozwijać. 2-3 lata bez marketingu i SM, żerowanie na samych znajomościach i leżysz i kwiczysz.
    Ostatnio edytowane przez robertskc7 ; 22-08-2022 o 09:50

Uprawnienia umieszczania postów