Wypowiem sie tylko o dwóch ostatnich bo podobają mi sie najbardziej. 140 zrobił bym w cz-b miało by lepszy klimat natomiast w 141 koleżanka mogla chociaż pocelowac z palca i efekt byłby świetny![]()
Wypowiem sie tylko o dwóch ostatnich bo podobają mi sie najbardziej. 140 zrobił bym w cz-b miało by lepszy klimat natomiast w 141 koleżanka mogla chociaż pocelowac z palca i efekt byłby świetny![]()
zdjęcia jak dla mnie ekstratylko na 137. wolałabym zamknięte usta
136 - krzywe :P
137 - jak za przedmówcą, karpii na zdjęciu nie chcemy
138 - doczepić się nie można, ale ja postawiłbym hipotezę, że ze światłem jest tak samo jak z przestrzenią (2:1 w stronę w którą jest postać obrócona)
Brakuje mi tu właśnie foty dziewczyny opartej o okno i patrzącej w szybę.
139 - lekko zielona? + to białe coś
140 - wzorowa, brakuje jeszcze bezprzewodowo EX w grafitti
141 - coś z twarzą nie tak - albo nie patrzy idealnie w obiektyw, albo jakoś tak bez wyrazu
Zamiast 137:
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Dzięki za komentarze. Jeśli macie jeszcze jakieś uwagi/pochwały, to piszcie śmiało!![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
143 mi się podoba. Zresztą, z tą modelką w ogóle chyba się lepiej dogadujesz bo 137 i 141 też są ciekawe![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
142 i 143 ok
144 - ta plama na ziemi/posadzce odciąga uwagę od modelki
Ze wszystkich tylko 143 zapada w pamięć, choć idealne też nie jest.