Pokaż wyniki od 1 do 10 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Już nie szpanuj tym 100 2.8 macro :P

Nie no, ładne, ale moje krokusy wyglądają lepiej z perspektywy z ziemi. (nie żabia i nie orla). Jutro wyRAWuję swoje i też zamieszczę. A i na temat zwierzątek : skąd masz tą osę/pszczołę? Bo ja znalazłem tylko niedobudzonego fajnego pająka i dał się zsesjować fajnie.
    Mam 100 macro to i do kwiatków mogę jej użyć. Dzisiaj to był jej chrzest bojowy na kwiatkach Chyba się sprawdziła, bo fotki nienajgorsze. Skąd mam osopszczołę? Ano z powietrza. Robie fotki krokusom, słyszę, że coś brzęczy. Patrzę... a tam normalnie taki owad. No to ja rachciach, pstryknąłem na jednym krokusiku. On na drugi. Ja za nim. I tak ze trzy kwiatki. Potem osopszczoła gdzieś uciekła i mimo 5 minutowego czekania już żadne stworzenie, poza psiakiem żądnym powąchać co ja tak fotografuję się nie pojawiło.

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    pierwsze 'wiosenne', moim zdaniem najlepsze
    Dzięki. Mi najbardziej podoba się i pierwsze i ostatnie.
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 16-03-2008 o 21:04 Powód: Automerged Doublepost
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uprawnienia umieszczania postów