Albo to albo to. Trudno żeby białe świeciło na biało jak nie miało światła którym mogłoby świecić ;P Był biały obrus na stole?
Albo to albo to. Trudno żeby białe świeciło na biało jak nie miało światła którym mogłoby świecić ;P Był biały obrus na stole?
To podczas przygotowańTo na stole były talerzy, ale raczej zastawione
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Moim zdaniem cienie pod nosem i w oczodołach są za głębokie. Rozwiązaniem byłoby lekkie dopalenie tego lampą. Albo blenda.
system EOS
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
nie zgadzam się z tym co piszesz dzisiaj cała ,,młoda polska'' pije kawę w kubkach zresztą nie tylko młodzież wystwrczy wejś do mcdonalda, kfs, stacji beznzynowch, automatów z kawa i tym podobne, taki plastikowy kubek właśnie dobrze się kojarzy z kawą, młodzież dzisiaj stołuje się na mieście, ba w mcdonaldzie można podejrzeć jak przy kawie z takiego kubka przeglądają notatki, uczą się itd, myślę że świetnie trafi do nich to przesłanie
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
mungo pytales o jakas pomoc w kwestii zdjecia do tematu "Frycz a inne licea". Jesli tytul ma nawiazywac do trudnosci w wyborze szkoly na kolejne 3 lata, to mozna sprobowac zdjecie, w ktorym glownym tematem bedzie przemeczony czytaniem rankingow mlody czlowiek (jakas zwichrowana fryzura sugerujaca zmeczenie). Lokcie oparte o blat stolu, na ktorym leza rozlozone gazety (jedna na drugiej), ale jako pierwsza ma byc wyraznie strona z rankingiem szkol. To moze byc trudne do wykonania ale sadze, ze poradzilbys sobie.
Pzdr
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
I jeszcze mi powiedz ze wszyscy to robia przez slomke![]()
Daje sie prowokowac ale kawa to moj ulubiony temat do rozmow i akurat dobrze wiem w czym, gdzie i jak sie pija, bo pije wszedzie i w kazdych ilosciach. I skoro moje skojarzenia sa watpliwe (a mnie wszystko kojarzy sie z kawa) to cos z tym zdjeciem jest nie tak. Ale teraz nie bede kontynuowal bo jestem po doppio z mojej nowej maszyny i czytam historie kawy w "Ilustrowanym leksykonie kawy" autorstwa Leszka Ruma
Pozdr
Acha zeby nie bylo ze ciagle gadam nie na temat.
Mungo mnie sie to zdjecie dziadka podoba. Nawet te cienie mi nie przeszkadzaja bo zdjecie ma fajny klimat. Nie musi byc idealne technicznie jak tu niektorzy proponuja ... wynika z tego ze najlepiej jakbys dziadka do studia zaladowal 5 swiatel i potem PSowy glamour![]()
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
[QUOTE=McKane;406330]I jeszcze mi powiedz ze wszyscy to robia przez slomke![]()
(a mnie wszystko kojarzy sie z kawa)
nie wiem czy inni robią to przez słomkę - ja nie znam fajniejsze sposoby![]()
mnie się wszystko kojarzy nie przez kawę a z czym innym......:grin:
jestem starszym forumowiczem i piję kawę z filizanki lub ewentualnie ze szklanki ale młodzież no cuż.......![]()
chybna dzisiaj za dużo ,,kłaczenia''
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi