No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
nie ma znaczenie w czym składanamoże być w notatniku składana, jeżeli ma dobrą treść i fotografie. Moim zdanie dj z poprzedniej strony się*nadaje. Nikt nie zwróci uwagi na uciętą głowę, a jeżeli te jego zęby to znak firmowy, to dlaczegoby nie zwracać na nie uwagi (może i dobrze że są w prwie mocnym punkcie)
Pkt 8 regulaminu forum
...myślałem o czymś takim nie ma zębów w mocnym p-cie nie ma problemu![]()
OMG, wy to potraficie zrobić coś z czegoś (żeby nie powiedzieć z niczego, bo ta pierwsza wersja jest fajna)
Ale faktycznie, lepsza 2 wersja, bo ma więcej wolnego po stronie w którą DJ patrzy. Można łamać kanony, ale jak się ma jakieś przesłanie, a w oryginale takiego mój skromny umysł nie zauważa.
Ale zdjęcie dobre!
Na zachętę kilka czarno-białych fotek z Indii. Mam nadzieję, że się spodobają i niedługo zajrzycie obejrzeć koloroweKomentarze jak zawsze - dla początkującego młodego munga niezbędne aby mógł się jakoś rozwijać
Za te dobre i złe z góry dzięki!
52.
53. Golibroda, Amer
54. Taj Mahal - konserwatorzy, rzeźbią na nowo ozdobną tablicę.
55.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
dobre fotki - nie ma co!! obróbka też w dechę
pozdrawiam
Popieram!!!!dobre fotki - nie ma co!! obróbka też w dechę
pozdrawiam
Swietne fotki a i obróbka też ok. Naprawdę ekstra fotki. To były Rawy???