Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarski
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Wiesz... nie sugeruj sie tak tymi cieciami - ciecia tez maja swoj urokCiasny kadr tez jest czyms fajnym
![]()
Skasowali mi ;(
Cieciami?Ja jestem zadowolony, bo w końcu usłyszałem co robię nie tak
A ponieważ jestem zawzięty będę się poprawiał. Teraz nie ma litości dla mojej 350D. Będę cykał, dopóki nie powiecie, że to zdjęcie jest ok, jest fajne, spoko kadr
![]()
PS.
Czy serio to wygląda jakbym się bardzo przeraził tymi komentarzami?![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Pierwsze widziałbym bardziej "z przodu" tego goscia z flaga, natomiast babcia jest bez zarzutów, no może ciut ciaśniej z prawej i bez tego gościa z tyłu po lewej bo troche odciaga uwage, ale tak to jest dobrze ;-)
pucha i grucha
Mimo, że zdjęcia nienajlepsze na onecie się spodobały
http://wiadomosci.onet.pl/10464,8,1,pokaz.html
gratuluje ! twoje zdecydowanie odstaja od reszty . oczywiscie na plus ! ;-)
pucha i grucha
Właśnie tak się zastanawiam skąd oni wzięli te inne fotyOd tych innych to ciężko nie odstawać na plus
Dzięki Scream
![]()