Chyba nie obrazicie się, jak się troszkę pochwalęW wieku 16 lat chyba można się jeszcze chwalić
http://fotopolis.pl/index.php?gora=6&lewa=4
Wasze komentarze baaardzo miło widzianePomóżcie początkującemu i dopiero raczkującemu w fotografii...
Chyba nie obrazicie się, jak się troszkę pochwalęW wieku 16 lat chyba można się jeszcze chwalić
http://fotopolis.pl/index.php?gora=6&lewa=4
Wasze komentarze baaardzo miło widzianePomóżcie początkującemu i dopiero raczkującemu w fotografii...
Ostatnio edytowane przez mungo ; 19-03-2007 o 18:50
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
kongratulejszynJak tam Ci wyszla ta wczorajsza Pani z bramy ?
![]()
Skasowali mi ;(
Na blogu jest. Adres w tytule wątkuNie będę jej tu wrzucał, bo i tak galerie mam zapchaną swoimi fotami, których nikt nie komentuje
A jak tam twoje strzały z zakonnicą?![]()
Ostatnio edytowane przez mungo ; 19-03-2007 o 20:36
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Po przeglądnięciu bloga i galerii muszę stwierdzić ,że masz bracie oko do reporterki. Tak trzymaj, trenuj ciezko i bedzie git 8)
pucha i grucha
Suchy, suchy już obiektyw. Nawet miał już do wykonania jedną robótkę w szkole - dzień wiosnyTylko muszę się przejść na żytnią, aby mi autofokus ustawili, albo chociaż sprawdzili, bo albo AF w obiektywie mi pada, albo czujniki AF w aparacie
Czekam na twoje fotki z "mokrego" plenerku.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dzięki Scream, dzięki muflonNawet wielkie dzięki!
Chyba w końcu udało mi się obudzić ze snu zimowego.
Ostatnio edytowane przez mungo ; 22-03-2007 o 21:05 Powód: Automerged Doublepost
zdjęcia sa fajne, 98% mi się podoba bez względu na ostrość kadr itp. zakładam że te niedoskonałości o których inni piszą, ("konstruktywnie" cię krytykują) są w jakiś sposób przez ciebie założone, masz jakąś wizję artystyczną, wydaje mi się że przemyslaną.
Zależy jakie niedoskonałości![]()
Zdjęcia z blogu bardzo mi się podobają. Masz świetne wyczucie klimatu. Aż strach pomyśleć co z Ciebie wyrośnie![]()
Życzę dalszych sukcesów!